Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. you max

you max Active Member

Tünaydın Küflüm,

Curium,gözün aydın çok sevindim...

2. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar küflüm
    nerelerdesiniz

3. bermer

bermer Well-Known Member

Küçükle göze gittik hastaneye öğleden sonra, geç uyudular ve ben de az uzandım onlarla...

Havadan bulaşan bir göz enfeksiyonu varmış, çapak, akma, kızarıklık, yanma ve ağrı yapıyormuş ve çok bulaşıcı imiş, anladığınızda çocuğunuzu okula göndermeyin, evde de havlusunu, eşyalarını ve diğer çocuktan ayrı tutun dediler... Her şey tamam da ayrı tutmak için kendimi klonlamam lazım ya da evin ortasına çit çekmem... pöööh...

Koyu bir kahve çekiyor canım... :D

Sizler ne yaptınız bakeem ? :D

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

evet Bermer'im çok fazla görülen bir göz hastalığı benim tavsiyem kağıt havlu kullanıp atın bir süre ...

çok geçmiş olsun.

5. curium

curium Primus inter pares

bermerim çok geçmiş olsun.
    bnm de sesimde bir tuhaflık var gibi galiba hasta olcam :eek:ff:

6. zipper

zipper quae nocent docent

Geçmiş olsun Bermer , Curium hasta olmasan şaşırırdım :füü: İyi akşamlar Küflüm :)

7. ela86

ela86 Well-Known Member

geçmiş olsun bermerim sen dikkatli bir annesin çocuklarına dikkat edip atlatırsınız inş

curium tam sıkıntın bitmişken hasta olma soğan suyu diyorum plm demeden hemen :D bende içemiyorum ama :)

8. bermer

bermer Well-Known Member

Curium, içmez ki, :D ama yoruldun be canım... bünyen eee yeter artık diyecek, İnşallah çabuk atlatırsın... Boğazın için zencefil, tarçın, balı karıştır, sabah akşam bir tatlı kaşığı al, hem öksürüğü kesiyor hem de acıyı alıyor...

Büyükte yok ki, ama aynı ilaçlardan ona da bir set aldım, gerekirse diye... Bu arada göz olayını sordum ne oalcak yeni yılda diye, sanmıyorum dedi Dr.

Bence de hele seçim böyle yakınken tepki alınmak istemez... ama akın akın geliyorlarmış tedaviye..

13 Ocak'a kadar internetten tüm randevular doluydu her yerde... dün kafayı yedim sıra bulamayınca da damadı soktuk araya yap bunu, bir işe yarayasın bari diyerek... :D pöööh...

9. fatma20

fatma20 New Member

iyi geceler küflüm gününüz nasıldı:)

10. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

bermercim bende dişçiye gidiyorum doktora sordum öyle bir durum yok dedi
    ama randevular çok dolu diştede

fatmacım sanda iyi geceler

11. bermer

bermer Well-Known Member

Kızlar hani anket vardı ya, o istenen geliyormuş yakında, boşuna harcanmasın revize edin mesajları denildi, acilen bi bakının.. ;)

12. bukito

bukito Well-Known Member

günaydın küflü...

13. zipper

Güneşli fakat soğuk bir Istanbul sabahından Günaydın herkese...Umarım güzel bir gün olur hepimiz için :)

14. Pl1

başkentten günaydınlar diliyorum :D

15. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın Küflü,

Gözümü açmakta zorlanıyorum. Hint fili oturmuş mübareklere... :D

Gece yoğun sisli iken sabah güneşi erkenden görmek şaşırttı.

Ev telefonunun tarifesini değiştirttik, tablet geldi yanında, ev faturası 57 liradan 34 liraya düşüyor, artı her yöne cepler dahil 1000 dakikası var+ayda sadece 2 TL’ye Samsung Tab3 Tablet sahibi oluyorsunuz...

Sizin de faturanız yüksek geliyorsa tarifenizi inceleyip bundan faydalanmak için tarife değişikliğine gidin derim... işlemi de basit, önceki tarifenizin iptaline imza atıp yeni tarife sözleşmesi imzalıyorsunuz o kadar...

Neyse güzel bir gün olsun herkese....

16. ela86

ela86 Well-Known Member

merhabalar küflüm
    güneşli ama soğuk bir hava moralim bozuk netlerim yükselmiyor bir türlü sınavlarda kahroluyorum ya :(

17. Pl1

tabletin hayırlı olsun canım :gül:

18. zipper

İyi akşamlar :) kafemiz sessiz kalmış herkes nerelerde ?

19. lafolya

lafolya Member

slam küflüm , geldim geldim aranıza eun. sonunda bilgisayarım yapıldı

20. Pl1

iyi akşamlar, Zipperim ben geldim buradayım :p

Bu Sayfayı Paylaş