Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. sleepless

sleepless Well-Known Member

Günaydın,
    Yeniyıl hepinize öncelikle sağlık ve huzur getirsin, bunlar olmadıkça diğerleri olmuyor, olsa da bir anlamı olmuyor...
    Atı göremedim bir türlü, Allah rızası için bana birisi başı neresi sonu neresi tarif etsin, kafayı yiyecem yoksa...
    İlk gördüğüm kelime neşe idi, umarım doğru çıkar. 2013 benim için çok zor bir yıldı. Çok mutsuz oldum çok yıprandım,çok ağladım, artık bitsin ama değil mi?
    Hepinizi tanımasam da seviyorum, daha nice yeniyılları birlikte karşılamak dileğiyle...
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OjzyP1eEILQ]Edip Akbayram - Güzel Günler Göreceğiz - YouTube[/ame]
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=NUp-xpTFCm4"]http://www.youtube.com/watch?v=NUp-xpTFCm4[/ame]

2. zipper

zipper quae nocent docent

2013 zor bi yıldı sanırım çoğumuz için de, umarım yeni sene daha güzel duygularla geçer sleeepless..kurbağanin yüz kısmı atın burnu ve kurbağanin poposu da atın baş kısmı, zaten hemen altta yelelerini görürsün :)

Günaydın herkese......

3. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

günaydın küflüm

4. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Tünaydın :^^:
    musmutlu bir yıl olur inşallah! :)

5. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın Küflü,

Sleepless, bakış açını değiştirirsen çok rahat görünüyor, yan bak canım, Zipper'in dediği gibi...

Baattin'den potporilerle güzel bir yıl olsun tekrardan... :D

6. zipper

7. curium

curium Primus inter pares

sonunda senin arnavınla tanıştık :p hasta olup yatağımdan çıkmadığım süre zarfında biriken bd lerimi okurken bir taraftanda diziyi izledim. hemde tamamını gerçi bazı bölümlerini ileri sardırdım bakışmalarını beklemekten sıkıldığım oldu :füü: ancak neden illede arnav dediğinş anlayabiliyorum artık. :zuhaha:

8. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi günler canlar

geldi 2014 ama çabucak geçer çünkü zaman çok hızlı :D
    ve soğukla geldi 2014 ile beraber dikkat edin kendinize üşütmeyin

9. you max

you max Active Member

Güzel bir gün olsun küflümm :)

10. alkane

alkane Well-Known Member

İyi akşamlar küflüm:)

11. bermer

bermer Well-Known Member

Yavrııııııııımmm.... :Lv::Lv::Lv::Lv::Lv::Lv:

Yeni yılı güzel bir haberle açtırdın bana... yerim... yerim seni...:Lv::gül::gül::gül:

Darısı diğer Arnavlanacaklara inşallah !!! :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

12. zipper

İyi akşamlar

13. fatma20

fatma20 New Member

iyi akşamlar küflüm nasıl geçti yılın ilk günü

14. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar küflüm

15. curium

bermerim dizi hakkındaki düşünce ve yorumlarımı duyduğundada aynı tepkiyi verirsin :füü: mesela sonunu hiç beğenmedim diyebilirim sonra google amcada okuduğum bir yazıda Arnav bıraktığı için biten ilk dizi olarak hint tvleri tarihine geçmişler. doğru mu değil mi bilmiyorum. ama çabuk bitti bir bölümü 20 dk. onunda 10 dk sı karşılıklı süzülmeleriyle geçiyor bazı yerleri atladım :zuhaha::zuhaha:

16. sevdem

sevdem Well-Known Member

demek hala arnavlamaya devam ediyon bermer:gül:

bende aynı şeyöğrendim..yapımcıyla anlaşamamış...dizinin sonu maalesef çoook saçma olmuş:'(..daha güzel bir sonla da bitirebilirlerdi kısa ve güzel olurdu hiç değilse:'(...saçma sapan olmazdı:kzgn:

17. curium

canım aynen katılıyorum. hele o çocuk meselesi ve yarışma yok mu bitirdi beni. zaten birkaç yerde de mantık hatası var. ama çeviriden mi diziden mi bilemedim.

18. sevdem

sevdem Well-Known Member

çocuk meselesi yerine adam akıllı bir mutlu son yapabilirlerdi...bizimde içimizde kalmazdı...yapımcıyı bulsam bir kaşık suda boğacagım.....siz tutun sonuna doğru saçmalayın....işin içinde oyuncuların çalışma şartlarının zorluğu varmış...bu kadar zor şartlarda çalışmalarına göre aldıkları ücret yeterli gelmemiştir bence:':)off:

19. curium

belki anlaşma olurda devam eder diye havada bırakmış olabilirler. ama uymamış. mesela syham (adını yanlış yamış olabilirim) olayıda fazla uzattılar. arnavın ablası ilk kovuluşunda kendine gelemedi 2. de hemen unuttu. ama arnav-khushi ikilisini sevdim diyebilirim bazı kısımlar oldukça komikti :D

20. curium

ahh sevdem bişi eklemeyi unuttum. kötü damadın eve yerleştirdiği gizli olmayan gizli kameralar :zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş