Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. meleksi

meleksi Well-Known Member

ay savaşcısını çokkk severimm..:Lv::Lv::Lv:

iyi akşamlar kufluler..

2. gülüm

gülüm Member

bermerim sana süper güçlere sahip birini gönderiyorum canım....
    işte böyle gülümseee :)

zipper teşekkür ederim, aldım çayımı elime, küflüdeyim....
    bu arada, evi şöyle bir dinledim de...sessizliğin sesi buymuş haa :D

3. gülüm

gülüm Member

meleksi, ben de çok severim, ay savaşçısını :)

4. zipper

zipper quae nocent docent

Çayı da aldığına göre eline,senin keyif başlamış demektir Gülüm,daim olsun inş.;) yine de fazla alışma derim ben sessizliğe,eski haline dönünce insan afallıyo biraz :p

5. nur tanesi

nur tanesi New Member

Gülüm yalnızlık iyi gelir bazen insana.
    Kendinle başbaşa olunca istediğin gibi davrana bilirsin... ruhun tüm çıplaklığıyla karşındadır...sorular sorar konuşursun kendinle kimini cevaplarsın kimi ise havada asılı kalır
    Ağlasanda gülsende soran olmaz, rol yapmak zorunda değilsin çünkü kendine...

Aynaya bakarmışçasına kendi içine öylece bakarsın, çığlık çığlığa bağırır içindeki sen ile yine sen hesaplaşırsın.....önce kanar yaraların canın acır, ama sonra sessizce vedalaşırsın hüzünlerinle....kendini... kendi bedeni bir çocuk gibi sarar sarmalar teselli edersin...sonrada içindeki kalabalığîn üzerine kapıyı kilitler susturursun...eskisinden daha güçlü daha dik kalkarsın ayağa....

6. sleepless

sleepless Well-Known Member

Günaydın,
    Tatil oldukça gürültülü ve yorucu geçiyor, evdeki demirbaş olan 3 çocuğa zaman zaman 2 çocuk daha ekleniyor ve o zaman seyreyle cümbüşü, bunları dışarı çıkardığımda sürekli kafa sayıyorum birgün yanlışlıkla başka bir çocuğu daha eve getireceğim o olacak... Ama geçen gün kızım anne en güzel tatilimi geçiriyorum dedi ki bu tüm yorgunlukları saniyesinde silip attı... Yeter ki keyifli yorgunluklar, koşuşturmalar olsun...
    Bermer geçmiş olsun, umarım bu günler geçip gidecek, tüm sıkıntıları arkanda bırakacaksın.
    Gülüm benim kızım da ağlardı Arkadaşım Eşşek şarkısında, bana söyletmezdi bile , haklılar da, içinde taşıdığı özlem beni de hep duygulandırmıştır, hele memleketime 3 yıldan fazladır gitmedim ki şimdi hepten içlendim...

7. gülüm

gülüm Member

günaydııın,
    nur tanesi, nasıl da tercüman oldun hislerime...o yüzden çok kendimi dinlemek istemeyip kaçıyorum buralara :)

sleepless, "hemşerim memleket nire?" ......barış manço'dan sana geliyor... :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=29wczUF1wQA]Barış Manço - Hemşerim Memleket Nire - YouTube[/ame]

8. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

günaydın kuflu....

benim memleket Ürgüp seninki nire :D

9. gülüm

gülüm Member

benim memleket ANTAKYA :Lv:

10. sevdem

sevdem Well-Known Member

günaydınnn küflüm
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=oNV_vbOcb9o]IPKKND vm *** Titli *** frm CHENNAI EXPRESS - YouTube[/ame]

11. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Günaydın küflüm

12. alkane

alkane Well-Known Member

Günaydın küflüm:) Dün akşam gezmelere gittim, ama keşke gitmesydim dedirtti buradaki soğuk hava bana... dün evden çıktığımda -23 dereceydi, dönüşümüzde dışarıda ki soğuk -34 olmuştu. Donduk resmen ya:/ yok bu kadar soğuk bir memleket daha...:dil:

Umarım sizin gönlünüz ve günleriniz sımsıcak ve huzurlu geçer:)

13. zipper

zipper quae nocent docent

Günaydın Küflüm

14. nur tanesi

nur tanesi New Member

İyi öğlenler,
    İşlerimi şimdilik bitirdim... elime çayımı, kitabımı aldım.. keyif yapıcam biraz...
    Seni seviyorum TATİL....

15. fatma20

fatma20 New Member

selam ben bi uğrayam dedim nassınız
    ben köyden geldim gelir gelmezde anneme soğuk duş etkisi yapacak bir haber verdim

hani şu bebeğe şeker verir gibi atamalar da atanamamışım
    bu arada ösym bir günde sonuçta açıklıyormuş :p

16. nur tanesi

nur tanesi New Member

İyi akşamlar,
    Hakkında hayırlîsı olsun fatma...umudunu kaybetme, ben inanıyorum bir gün senin atanmanı kutluycaz...

17. sleepless

sleepless Well-Known Member

İyi akşamlar,
    Çok yorgunum, çok üşüdüm bugün. Tatil bitsin evden dışarı hiç adımımı atmıyacağım, TV bile açmayıp sessizlikte oturacağım.
    Bu şarkıyı çok severim, babam madene indiği günlerde böyle gözleri sürmeli gelirdi eve...
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-ImaLmN1Bm8]Benim Yarim Zonguldakta Madenci - YouTube[/ame]

Memleketimi özledim, Allahım bir arkadaşım eşek şarkısından ne hale geldim, kafaya koydum günü birliğine de olsa gidip soluyacağım havasını...

18. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

19. sevdem

sevdem Well-Known Member

ii akşamlar küflüm
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=f9R0r0L79NM]Arnav & Khushi - Kabira - YouTube[/ame]

20. lafolya

lafolya Member

iyi akşamlar küflüm nasılsınız? ben griple uğraşıyorum bir haftadır. halen atlatabilmiş değilim yaa:(((((((

Bu Sayfayı Paylaş