Emekçi Ceyti ve Ser_reS; bedeninize, yüreğinize, zihninize, (ayrıntıya girmek gerekirse) gözünüze, belinize, sırtınıza, parmaklarınıza,... her bir yerinize sağlık. Nasıl bir gayrettir bu her gün devlet memurunun mesaisi gibi 2-3 kitap tarayıp düzenlemeden ve daha da ilginci birkaç seçenekle sunmadan duramıyorsunuz. (aby nin 2 versiyonu çıkmış şimdi de. Hizmette sınır yok sahiden de.) Pes vallahi. Kitaba gelirsek; tek seçme şansınız olsaydı hangisiyle ilgili konuda bir şans daha isterdiniz: aşk mı, para mı?
dzida dınlenmede tınkerbelde oyle carmınada 1 haftadır moladaydı benden yedıgı fırcalarla carsamba yıne taramada ceytıde 1 gun mola verdı sımdı taramada bana ızın hıc yok :füü: belkı hafta sonu ıstanbul dısına cıkarsam bende mola verırım .... verırmıyım acaba duzenleme yapmadan dururmuyum:füü: keyıflı okumalar arkadaşlar
sağol canım:canim: arşivimiz dolup taşıcak yaza kadar emin ol keyıflı okumalar göz ve sağ kol bı gun okadar kıt duzenledımkı sağ kolum ağrıdan uyutmadı benı:füü: düzenlemede sınır tanımaz olduk yakında 5 cesıtle gelırsek sasmayın :füü: soruna elcevap parayı gerçek aşka sahıpkende elde etme umudun var ama paran olsada gercek aşkı bulman zor onun için aşk aşk aşk:Lv: keyıflı okumalar canım
aaah canlarım benim elinize yüreğinize sağlık :canim: yalnız bana ithaf edeceklerini özellikle mi seçiyosun, kitap isimleri falan, laf çakmalar:kzgn: amaa Allah'ın sopası yok bak nasıl uğraştırmış:füü: o değil ceyti garibim yorulmuş o kadar :füü::füü::füü: tamam...çok sevindim ithaftaki iğneye(!!!) rağmen :Lv: bu bankacı kızın canına okuyacak galiba ben gidip kurtarayım:zuhaha: Not:Ahşaptan sonra taş evleri çok severim(Behlül&Bihter le alakası yok) :zuhaha::zuhaha::zuhaha: