ba ba ba ba her ay ıstermıs:kzgn: yanında hastanenın acıl servısınden her ay sınırsız hızmette gondereyım ıstersen:kzgn: yureğime kım montalama yapıcak:'( kendıme saklamaya kıyamıyorum bır sure sonra hadı sızede vereıym dıyorumff: sendemı que ınanmıyorum:kzgn: sırtımdan bıcakladın benı bıttın sen
suan benım gozumdende hersey sılındı:kzgn: basla basla bende senın mezarını acmaya baslıyım ufaktan ufaktan:hih: ıkamet zıncırlı kuyu mezarlıgı orda goruselım canım bak sen kum fırtınası nerden geldıde senı ttı buraya çölde ne işin var:kzgn:
yenı yazılan seyhler masallah eskılerle alakası olmayan bu dunya duzenegıne uyum sağlamıs seyhler kı benım seyh severlıgım kıtaptan değil oyuzden ne yapsanız bos seyhkopatlıktan vazgecmem vazgecemem :kz: yanlıs gordun kaybol cabuk:kzgn::zuhaha: sen bıtmeden uc canım:kzgn: aferım sevme gorme bılme:canim:
Heyecanla Şeyhli kitap bekliyordum çok teşekkürler emeğine sağlık bir teşekkürde Ser_reS e nasıl olduda Şeyhinden ayrıldı acaba da izin verdi bize
Teşekkürler emekleriniz için bayagıda şeyhimiz birikti benim haremi genişleteyim barı hareme girsem şeyhe çarpcam canlarım