hocam...cık cık cık geçen günkü kapak olayını hatırlarsınız:füü: ama serrayla uğraşmaktansa, kapakla uğraşırım dediniz heralde,emeğinize sağlık kızlar sizinde elleriniz dert görmesin:canim: :hih::hih:serra resim güzel evet ama....aysecim sende kendini kandırılmış gibi hissetmiyo musun:füü::zuhaha::zuhaha: hocaya laf yok tabi, sen bizim yerimizede söylemişsindir zaten yeterinden fazla:füü: aysecim, tehlike geliyo, durup bekleyelim:ha: şşşştt....ele geçirilmiş sanırım:füü::füü::zuhaha:
haha dıyorum sadece hılalcım baska kapaklarda hazırladım sıze ama vermıyım en ıysı bugun saldırgan deglsınız hazır kapak kalsın boyle :füü: adılos olmayınca nasılda kuzuya dondunuz :zuhaha:
kendi içinde savaşıyo..hmmmm...:füü: de bakalım:dil: saldırgan değilim demeyelim, iş dönüşü ev temizledim yorgunum sadece ama sana diyorum serra veya bize serraymış gibi görünen...fazla rahatlama, etrafını kolla, her an bi yerden kelime yağmuruna tutulabilirsin:füü::füü:
hangı serrayı begendın ha ha tum evı temızledım mısafır agırladım kıtap duzenledım okudum ve burdayım dınlen kuzum dınlen oyle gel daha oncede dedıgım gıbı herzaman silahlarımla savasmaya hazırım ben... vız gelır tırs gıder sozlerınız imza atom karınca:saygilar:
Ben eski serrayı istiyorum cadıydı madıydı ama arkadaşımdı :'( Hah buldum onu alttaki mesajdaymış onu okumamışım:canim:
diyorum ya dış güçler ele geçirmiş:zuhaha: düzenlememi bende yapıyorum şu an:hih:10 saat mesai, ev temizliği ardından:dil::dil: bizim o sözlerimiz bugüne kadar vız gelip tırs gitmiyodu, noldu kaale mi almıyosun artık bizi:zuhaha::zuhaha: oynak hamsi kendini bilirsin sen bende bilirim sakin halin uzun sürmez bugün kardeşini görmüş olmanın verdiği mutluluğa kıyamıyorum ama çok güvenme
ay sizi sevıyorum ben yaaaaaaaaa bugun fecı yumusadım bu halımı hıc begenmesemde:kzgn: doğduğum anda bıle elım yumruk bakıslar sert daha o gunden bellıydı cadılıgım ama bugun hem kardesımden dolayı hemde esımın bana ormantık jestınden dolayı ormantık serra olucam altını cızıyorum romantık degıl ormantık:zuhaha: bu arada ben yumusayınca korktunuz kapak ıstemıyorsunuz hayret:füü:
oy oy oy eniştemiz jest mi yapmış:kz: yalnız canım genelde insanlar doğduğunda elleri yumruk halinde olur:füü:ama sert bakışlara bi şey diyemicem:zuhaha: evet yumuşama sen, demekki senin o haşin:füü:haline sataşmak eğlenceli oluyomuş, soft hamsi halinle muhebbet güzel