vay sızı nasıl korkutup yola getırıcegımı buldum yumuşak olucam:zuhaha: benımkı gunlerce aynı durumdaydı resmı yukleyebılırsem bı buluyum once sana gonderıcem sen karar ver nasıl cadı olduguma:füü: vay haşın olmamımı ıstıyorsunuz ama napım bugun cok relax hıssedıyorum sımdı sıze nasıl kızıyım yaw:Lv: off ya bu halden sıyrıladım hadı!! sız benı lınc edın kayalayın taslayın ezın bende sızı fırcalıyım saldırıyım döviyim:füü: boyle hakketen keyıflı olmuyor daha kapak koyucam ya!! bu kapaga bayıldınızda daha acıgını ıstemıyormusunuz yoksa:füü:
cadılığını inkar etmiyoruz caaanım:füü: evet eski halimize dönelim bu kapak bize naaptı baksana, uyuştuk:zuhaha::zuhaha:
oysa en cok bu kapakta yaygara koparıcaksınız dıye beklıyordum orjınal halı gozlere senlık çünkü:füü:
bu ters tepmiş demek birde gözümüze şenliklerden, sansürsüz koyarak bizi şaşırtmayı dene bakalım nolucak:füü:
o dediğin yüzde bir ihtimal olur ancak:füü: sızı delı etme keyfınden kendımı nasıl mahrum ederım canım benım:canim:
% 1 de bir ihtimalbelki bugünkü 40 yılda bir olabilecek soft halin gibi, oda olabilir:füü::füü: haklısın ama, o keyiften bizde kendimizi mahrum edemeyiz:zuhaha:
Güzelim kapak ne hale gelmiş ya.Bu kadarda sansür olmaz ki canım aaaa.Başlıcam yine protesto sözcüklerime Teşekkürler dzida emeklerine sağlık.Sana teşekkür meşekkür yok serraAvucunu yala:dil::dil::dil::dil::dil::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha: Sansüre Hayır Sansüre Hayır:sak sak::sak sak::sak sak::sak sak::sak sak:
bakalım ılerleyen gunlerde belkıde dedıgın gıbı bı degısıme ugrarım bellı olmaz ama bu halım keyıf vermedıgı gıbı o halımde sıze keyıf vermez ılla kavga etmelıyızkı keyfı cıksın:zuhaha: asıl kapak degıl bıraz rtuk ledım ondan cıkaramadın belkıde kıtabı keyıflı okumalar arkadaşlar
nıhayet bırı cıktı benle didişmeye:zuhaha: buketcım bunlar benden tırstı sustular hadı sen bana yuklen ama unutma her yukledıngın an çöllü bdlerden uzaklastıgın an:füü: bu arada asıl kapak of of dedırtrıyo ona göre ve o dılınıde !!! once kızartır sonra yerım !!! suan super bır çöllü bd gelıyor tınkerbelden bana yıllar önce okudugm ve hala unutamadığım bır bd :kz: