orjinali siteyi havaya uçurur havayaaaaaa:zuhaha::zuhaha: gerçi yazdıklarınla bi ilgisi olmadı ama neyse:füü:
vay bı kapak sızı pes ettırdı demek tm bende orjınalı ıle rtuk arası dıger kapagı koymuyum ozman nefesın kesılır:zuhaha: keyıflı okumalar umarım yakın zamanda sendende kıtaplar goruruz gulkıtap
Şantajada başladık he:sak sak::sak sak::sak sak::sak sak:Buna resmen şantaj denir:dil::dil::zuhaha::zuhaha:Bende seni dantelerle tehdit edeyim bari
bu mesajı sımdı gordum !! yarın gel bakalım bu soft hamsı halımden eser kalıcakmı eskı kopat cadılaz halıme donucem emın ol diğer taktığınız lakapları toptan bir mesajda toplayında ezberliyim bu arada :füü: yakalandım tüh !! anında vın ........... ama yinede susamıcam işte!! tuğçe pınar ebru natelia gülay merve bir yana ben bir yana hepsini pes ettiririm hocam korkum yok !! burda kaç kişiye savaş veriyorum tek başima onlar pes ettı ben etmedım :zuhaha: ama tuğçe ile karşı karşıya gelsem hiç fena olmicak azıcık onu hizzaya getirmem gerek!!! kızlar zoraki koca 2 de saç baş yolmak özellikle başlarda garanti:kzgn: tuğçe feci cadı kara da kaya gibi sert:kzgn: osman ve gülaydanda haberlerım var ama desem şimdi hocam dodoyu yollar beni mefta ettirir işte şimdi susuyorum tıpp:füü:
sana ayrntılı ve açıklamalı bi liste yaparım:füü: susmuşu pısmış zannetme(bu ne be :ha cadılaz:dil:, kopatlara haremi bastırma:zuhaha::zuhaha:
haremime göz koyan!! elimdeki silahın o eşşiz mermisinin tadına bakar!!! benim olanı paylaşmam canına susayan buyursun gelsin ofkopat ofrail şeyhkopat serresle tanışşın hadi hadi git dinlen kendine gel öyle atış benle adıloşu coralıneyı aysekocu buketi takvıye guclerını al oyle gel