Asıl emekçi kardeşim dzida75 sana özellikle çok teşekkür ederim. Kitabın aslını alıyorsun ve bizlere olduğu gibi iletmek için uğraşıp duruyorsun. Ama senden sonra kendilerine düzenlemeci diyen bazı arkadaşlar kendi düşüncelerine göre gerçeklerle oynuyorlar, istediklerini istedikleri gibi değiştiriyorlar, sonra da bize zorla yaptıklarını kabul ettirmeye çalışıyorlar. Aman tamam düzenleme yaptıkları için emeklerine saygım var ama sonrası için asla teşekkür edemeyeceğim. :dil: NOT: Düzenlemeci arkadaşlar yaptıklarından vazgeçmedikleri sürece bu mesajı göndermeye devam edeceğim. :hih:
huzur sokagı arkadaslarla aramızda best of kıtabımızdı kım aldıysa enaz 4 5 kısıye verırdı okusun dıye o zamanalr kıtap olsun ne olursa olsun okurduk 11 12 yasındayken.. o gunlere gıttım bı an ve kouyu acarken benımde aklıma geldı ama tabıkı oyle degerlı bı eserle bu kıtap mukayese bıle edılemez:saygilar: keyıflı okumalar arkadaslar bakbı kereye mahsus sana zeytın dalı ıkıncı mesaja bak
ismim bu kitap sayesinde konuldukuzenim çok beğenip önermiş, bir çok isim yazıp kura çekmişler 3 kere ve üçündede hilal çıkmışvardır bi hayır deyip okumuşlar kulağıma bende okuduğumda bayılmıştım, çok uzun zaman geçti ama bazıları unutulmuyo:saygilar: kapağıda iyi giydirmişsin:zuhaha: fotoğrafçıya sor bakalım pozlarıda değiştirebiliyo mu:füü:
gercekmı ne guzel bu kıtabın sendede bır anısı var fotografcım ısterse pozuda degısır ama bu kadar hocamı yoramam bunları yapmasıda yeter:canim: hem sende buldunda bulanuyıyorsun !! suan adılosun gonderdıgı kapakla mest oldum benı cadılaz lastırma ıstersen!!
evet çok güzel bi anısı var:Lv: ben mi "bulanuyıyorum":füü:yok canııım:füü: adiloş un yolladığı kapak süper gerçekten:canim:
Hilalciğim biliyorum şimdi bir hayat arkadaşın olmayabilir ama olursa sizin de yaşlılığınız şu bd kapağı gibi olsun Bd adını da sen koy, çok güzel isimler bulacağına eminim.