yeni sponsorlar arıyorum Çöllü bdler senin uzmanlık alanın hamsi gözlüm. Bende bir tane var. Eklenmemişse senin için tarayıp eklerim binbir gece masalları sana feda olsun Bu arada sayfa eksiği varmış Bd yi yeniliyorum. Herkese duyrulur. Çırak parça olarak yenmiyor bütünü yiyeceksen vericem kayın hemşehrim
Ama ama sınav arifesinde yapmayın yaOkumamam lazım ama aklım kalıyor okuyorumTeşekkürler ablacım.Walla dayanamıcam okucam bugün son bütün bdleri bitirip inek öğrenci moduna geçmem lazım acilen
Daha dün söylüyorduk, 'en iyi kocalar uslanmış hergelelerden çıkar' diye.Aslında biz değilde Judith'in Westmoreland'lerinin annesi diyordu. İskoç sever birisiyim Hep Julie Garwood'un suçu , O'nun iskoçları çok karizmatik oluyor caanım adiloşcuum. Etek giyselerde kabulümdür O kitaplardaki İskoçlar hakkındaki düşüncelerine katılmadan edemeyeceğim, ben de bir kaç tane onlardan okumuştum. Gerçi benim de başkaca tanıdığım İskoç yok ama doğrusu İtalyanlara taş çıkartırlar. Sevenleri alınmasınlar. Etek (pardon kilt) giyseler de o kitapların kahramanlarının kadınlıkla kadınsılıkla hiç ilgileri yok, ah ahhhh üstelik tam tersi. Okuyan bilir. :zuhaha:
burdan arkadaşlara şarkılı teşekkür çapkınım hovardayım 24 ayardayım her gece bir bardayım hayda hayda (isimden dolayı aklıma bu şarkı geldi paylaşayım dedim:}) hepinizin ellerine sağlık teşekkürler