Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben cadı Silaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaa sevgili kaptanınıza yaptığım büyü ile şatoma kilitledim haaaaaaaaaaaaaa (en gıcık gülüşümle) ve bugün yorumu ben yapacağım (özette yok elime düştünüz ) haaaaaaaaaaaa Kızımız Faith Amerikalı kızıl bir dul olup, eşi ve oğlu ölünce Sicilya'ya gelip yerleşmiştir. Zengin işadamı Valentino yani Tino karısı ölmüş oğlu ile birlikte ailesi ile yaşamaktadır. Sevgilisi Faith hakkında hiç birşey bilmediğini kapısını açıp karşısında gördüğünde ancak anlar :kzgn: Devamı kitapta anlatmayım haaaaaaaaaaaaaaaaa Cadı Sila bu kitabı Emma ve Serres'e hediye ediyor... haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cadı Sila'nın notu: kapaktaki Ghost filmi sahnesi kitaptan bir şifre bulun bakalım... :zuhaha::zuhaha::zuhaha: :help::help::help: :help::help::help: Sila'ya çaktırmayın kurtarın beni bu delinin elinden :help::help::help: bu bana deli diyenlere ithafen yazılmıştır biliyorum tüm kaptanları okuyor ve gülüyorsun ama beni değil kendini küçülttün......:saygilar: