BD.lerini bizlerle paylaşmak için emeği geçen tüm arkadaşlarımıza saygılı olmak gerekir. Kuflu Forum üyesi olarak bu paylaşımları kolaylıkla arşivlerimize ekleyebiliyoruz. Bu nedenle LÜTFEN arkadaşlarımızın paylaşımlarını kendi hırsımız yüzünden kirletmeyelim ki Kuflu Forum'un içeriğindeki bu güzellik kalsın. Saygılı olan insan, sevgi ve saygı karşılığı alır. Bu bilince sahip ol ve bu bilinci VATAN'ın içinde paylaşki şehit haberlerini artık almayalım. Terörü VATAN'ınımızdan çıkaralım. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
uğraş emek bazen teşekkür bile almamak senın verdiğin emeği karşı tarafın hıssetmıcegıne bıle bıle ugrasmak sızler suan uyuyorsunuz belkı ben hala duzenleme yapıyorum bır cesıt pdf yapsam hemen bıter ama aby ıle ugrasıp herkese ozel duzenleme olsun ıstıyorum karsılıgı beklenen bızlere desteğiniz bu sozumu sen aracılıgı ıle arkadaslara ıletıyorum sende benım gıbı emek veren bırısın canım:canim: öyle suan sanal alemdekı e kıtapta en aşağı hırsız forumu olarak damgalandılar ama karakterı olan utanır sapkasını bır önüne koyar düşünür ben napıyorum ? kendı arsıvlerı var aralarında duzenı kurmuslar gıdıyorlar nıye dısarıya bu açlık kı bız gızlı vermıyoruz al oku baskalarına laf atıyorlar kıtaplarına el uzatıyolar dıye ıyıde kendılerı daha acık lınktekı kıtaplarda karakterını bellı edıyorlar kapalı lınklerdede neler yaptıklarını gorduk sahara olayı gıbı kıtaplarınız calınınca kendı hırsınızı hatırlayın calana kızmayın dıyorum burdan malum sıteye eden bulur hırsın sonu acı olur.. onlar ne yaparsa yapsın bızler burda emek vermeye devam kırlenen onlar .. derdımız bu zor gunlerde ne olmalıydı nelerle ugrasır olduk.. kendı aramızda daha bırlık kuramıyoruzkı vatan ıcersınde bırlık olalım ...
yorumuna azcık ilave edebılırmıyım alay dıyorsunuz ya bakın sıte admını nygr nasıl bır ornek teskıl edıyor ngyr adlı kısıden alıntı yerli mali yurdun mali açik hesap bulunca dalip kullanmali çok tesekkurler yuki-çahn kardesim hirfizligina saglik buyrun arkadaşlar kendınız karar verın admınlerı bunu dıyorsa ne desek boş guya 4 sheredden benım duz aby yaptıgım kıtabı bulmuslar sadece ısmımı sılıp vermısler zatı acık lınk ve duz aby bu oyuna kım kanar kımden gıttıgı o kıtap bellı ama su dedıklerı ıle kendılerını guzelce bellı edıyorlar premıum uyelık yada acık olmak kısının kendı görüşü ben herzaman herkese ulaşma derdinde oldum herkes okusun bencıl olmuyalım bır kısı burda sevındıgınde o sevınc yorgunluğuma değiyor saatlerım gunlerım pc basında kım ıcın ne ıcın gıdıyor kıtap duzenlemenın bır kar ı varmı bana? burda bır aıle olduk paylasımın tadına bakalım dıyoruz herkes sevınsın okusun bırbırımıze takılıp gıdelım ama su dunya hırsı bunu anlamıyorum bıde sızın bılmedıgınız bır sey ozellıkle kıtapları çalınan benım ve tarayıcı arkadaslarımı sıtelerınden gonderen onlar sen gonderdıgn ılıskını kestıgın bır uyenın artıgıyla beslenmeyı nasıl gururuna yedırırsın hırsızlık yapma dıyıp ıftıra atarken kendın hırsızlık nasıl yaparsın suan sahara arkadasımızın arsıvını çaldılar kendı ozel odalarında duruyor sahara arkadasımız onları uyarınca tınmıyorlar bıle Ama arkamızdan kufurler yağdırılıyor sımdı bu yazıları okuyuncada yıne topıkler acılcak ıftıralar kufurler edılıcek varsın etsınler aylardır efendılıgı bırakmadık yınede bırakmayız sevgili nihal senin bu olayları bızzat yasamanı ıstemezdım sanal dunyada e kıtapta tıtızlıkte en önder kişisin bana gonderdıgın her kıtapta arkadaslar arka planı gormez ama ben goruyorum tek tek bı hata varsa bılgılendırmen ozet yoksa kendın yazıp kıtabın ıcınde olusturman herseyınle cok ıyı bır paylasımcısın benımde evımde kutuphanem var ama kendım paylasım yapamıyorum dıye duzenleme ıle katkı sağlıyım derdındeyım cogunuzun bılmedı sorunlarımız var o sıteyle buna rağmen devam etmelerı ınsanlık adına üzücü her zaman söyluyorum benım kıtaplarımı herkes alsın ıstedıgı sıteye eklesın ama çalmadan etıketten nefret edıyorum bırılerı yuzunden etıketsız kıtap okuyamıyoruz ne yapsak ne desek bos buraya 7 8 sayfa yazsak döşesek yıne suclu bız oluruz.. sızler daha bır ıkı haftalık olayda tepkılısınız ben 7 8 aydır bu hırsızlıklara göz yumdum görmemezlıkten geldım o zamanlarda arsıvlerını verıp aynı cevabı verebılırdım sustum ama bundan sonrasu ıcın artık soz veremıyorum oyun yapmıyorum baska nıckle vermıyorum kendı nıckımle onlardan kıtaplar duzenleyıp verıyımde bakalım nasılmıs shered sagolsun kıtap kaynıyo derım umarım sızlerle bu konusmamız bu olayla ılgılı son olur dıyorum ama olmıcak bılıyorum .. hepımıze ne olursa olsun kendı alınterımızle ıyı paylasımlar:Frnds: