sevgili denzo listeleme için teşekkürler sevdiğim bir yazar. biyografisini okuyunca dahada çok sevdim çok teşekkürler listeleme içinde ayrıca nirseyede teşekkürler aşk cocuğu favorim okumayanlara tavsiye ederim http://Lynne Graham Aşk Çocuğu / The Frenchman's Love-child /(Seri Bilgisi)
denzo cok teşekkürler, zaman harcayıp, emek verip bizimle bu bilgileri paylaştığın için. açıkçası ben de Lynne görünce dayanamıyorum, maço italyanlar, ağlak kızlar hepsi onun kaleminde çekilir ve hatta zevk alınır hale geliyor. teşekkürler tekrar..
hastasız zatı muhterimin eğer lynne graham kitabını grüyorsam anında okurum .kendisiyle çöl prensesi vasıtasıyla tanıştım ne tesadüftür ki benim ilk beyaz dzimdir kendileri .yazarın kalemini çok beğeniyorum keşke harlequin tüm kitaplarının yayınlasa
Şantaj ve Tek Dokunuş (Sander ve Taly nin hikayesi ) Aşk adası Bir düğün bir bebek Bitmeyen rüya Büyük dönüş Büyük tuzak İki güzel neden İspanyol damat İtalyan patronun aşkı Kızıl güzellik Söz ver sevgilim Tutkuya tutsak Kış gelini Tek kaçış yolu bunlarda benim okumuş olduğum Lynee Graham kitaplarıdır ve en beğendiğim harlequin yazarıdır. Hepinize iyi okumalar