2009 Kasım ayında 16 yaşındayken açık kalp ameliyatı geçirdi. Döktorların bazıları kapağı onarma şansı olabileceğini diüşünüyorlardı. 1,5 - 2 sene karar verme aşaması geçirdik. 5,5 saatlik ameliyattan çıkan doktor "Onardım" dedi...:sak sak: Sadece kalp değil ki, kalbi nedeniyle mosmor doğmuştu. Ondan mı bilinmiyor. A-tipik otizmi ve ergenlikte ani boy uzamasıyla farkına vardığımız ciddi skolyozu var.O konuda da ameliyat tartışmalı. Bir yandan otizmi (a-tipik olması bir şans) sonucu doğal olan sosyalleşme sorunu ile uğraşıyoruz. Devlet okulunda ortaokulu bitirdi. Açık Lise ye başlattım. 3. sınıfı bitirdi bu sene. Beraber İspanyolca kursuna başladık. İngilizcesini kendi kendine ilerletiyor. Bitmez...
Rabbim şifa versin inşallah Yüce Rabbim öncelikle sana güç kuvvet versin insan inandıktan sonra herşeyi başarır diye düşünürüm her zaman oğlununda başaramayacağı hiç bir şey yok bence yeterki kalpten istesin seni canı gönülden teprik ediyorum çocukların ve kendin için hiç pes etmediğin için:sak sak::gül: