Serrescim çok geçmiş olsun canım kardeşin yaralanmışmı çok üzüldüm Allah şifa versin kerdeşine ve tüm askerlerimize Yüce Rabbim köklerini kurutsun inşallah hepsinin ne tür bir insan böyle yaşayabilir anlamıyorum hiç mi vicdanları sızlamıyor
İlgin için cok teşekkürler siteye yansıtmamaya calısıyorum ruh halımı... sağolsun clondıke gıbı arkadaslar duzenleme ıle benı oyalıyorlar .. Allaha şükür yaralanmadı ama kursun onun pantalonunu delıp arkadasına saplanmıs cocuk sakat kaldı bır arkadasıda gozunun önünde öldü.. ve bır cok sey daha var .... bunların sonucu kardesım pskılolojı sıfır... asla ırk ayrımı yapmam hepımız eşitiz ama teröristlere kanana kardeşime kurşun sıkana hoşgörüyle bakamam.. bu dava bıtermı bıtmez .. kanan oldukça dışardan teröristler beslenıp beyınlerı yıkandıkca.. Rabbim tüm vatan bekçilerini tuzaklardan haının pususundan korusun.. birlik beraberlik umarım bi gün sözde kalmaz özde yaşarız...
söylediklerine canı gönülden katılıyorum bunlar insan bile değil tek bildikleri haince arkadan saldırmak başka türlü şehit edemezler askerlerimizi kardeşine tüm askerlerimize acil şifalar dilerim