Şayet nickiniz tesadüfen aynı değilse ben de sizin yazarak paylaştığınız kitaplar için teşekkür ederim. Hatta birisinde kına gecesine üye olmuştum...:füü: ama o adreslerde nickim farklı... Sabah çıktım. Saat 13:30 da geldim. Otele yerleştim. Seminer süresince buradayım. ama çok yoğun olacağım. Arada girerim ama akşamları geç vakit...:Frnds: Valla acayip insanlarız da... Siz farklı mısınız sanki...:zuhaha: Teşekkürler... Sunumlarıma göz atmam lazım... geldim ışıkları yaktım. Cevaplara bir dalmışım. Sıcağı yeni fark ettim. Meğer klima uzaktan kumandalı değilmiş. Işık anahtarlarından birisi onu da çalıştırmış. Piştim...ff: Ben de öyle ama bu ikimizin de paylaşıma devam etmemize engel değil...:gül:
Ser_reS'e pişer bizede düşer.........payımızı aldık.... Teşekkürler clondice.......kelimeler yetersiz kalıyor bazen duyguları anlatmaya...emeklerine sağlık,sevgi dolu yüreğinede...
Teşekkürler . Ellerinize,emeklerinize sağlık. Clondike "Ön yorum: Neden Sevali sevmez ki birileri İlla Rose mu olmalıydı kızın adı?" demişsin. Bende sana katılıyorum. Bak ne güzel bir ismi var SEV AL diye. ama bilmezlerki değerini.