Canim Serres'cigim ne desem ne kadar yazsam bos:$ Cok cok tesekkürler tarayan arkadasa ve sana:saygilar: bu kitabi okumayi cok istemistim olmadiydi olamadiydi zamaninda...:hih: Izine gelince kitapcida arayip bulmayi umuyordum özeti beni kendine cektiydi birakmadiydi.:füü: nasip simdi imis okumak icin Canimsin :Lv:
Böcüğümmm hamaratım benim hem börekler yapar hemde düzenleme yaparmış tabiki tinkerbell ide unutmamak lazım sanırım işte düzenleme yapamaz diyenlere açık ve net bi cevaptır bu... SERRES DÜZENLEMENİN KRALINI YAPAR NOKTA. öpüyorum bu güzel ortak çalışma için ikinizide.. güzel bir günde güzel bir dosttan güzel bir kitap okumak gibisi yok..bitanemsin...
şuan ne kadar mutlu oldum anlatamam:Lv: bu bd 2 haftadır bendeydi ama duzenleme yaparken 3 4 sayfası cıkmadı elle yazdım sayfa kaydı sinir oldum bıraktım bugun hadı bu guzel bulusmaya bir kutlama olsun dedım ugrastım hemde ıkı turlu duzenledım kızlar tutmasa 3 turlu duzenlıcektım:zuhaha: elle yazıdıgm ıcın bı cok yerı okumus kadar oldum bırazcık unutuyum bende okurum keyıflı okumalar cnm:Frnds: tinkerbell cnm kulakların cınlasınn :gül: ve runawaycığımında bu bd ile boğusurken desteğini hiç eksık etmedı
sen böyle börekler yapmaya devam et benim desteğim hep seninlee sayende obez oldum bu kiloları verirkende sen desteğini eksik etmezsin artık:sak sak: canım şaka bi yana süpersin diorum sadece emeklerine sağlık tinkerbell'e söylicek sözüm yok zaten harikasınız:gül:
Bak aramızda en çok abur cubur lafı eden sensinnn ona göree..hadi hadi dal gibi olduğunu vurgulayalım istiyosunn tamam tamam ben söyliyim bari:zuhaha: Runi banada bi destek çık bak düzenlemeler öksüz kaldı runiicimmmmmm:zuhaha:
Tuğbanın Ve Runinin inanılmaz yardımlarıyla geliştirmeye çalışıyorum kendimi canım birçok insanın öyle yaptığı gibi...beni biliyosun bir şeyi kafama koyduğum zaman laz OF damarlarım yarım kalmasına asla izin vermez ve herkesin okuyup teşekkür ettiğini gördükçe bende çok mutlu oluyorum amacım sadece bu anladım ki bir çok olaydan sonra verebileceğim en güzel cevap karşılıksız olan kitap sevgisini insanlarla paylaşmak ve herkesin yapabileceğini göstermek ... özelliklee bunu görmeyee ihtiyacıı olan insanlar çok biliyosun..
napalım karşımda sen olunca kendimi obez gibi hissediyorum sana acil kilo aldırmam lazım ki rahatlıyım:zuhaha: canım sende yap börekleri istediğin destek olsun maneviyatım seninleee:canim:
ahh hayaller gerçek olsaa diyee nağmelerle geliyorum şuan sana:zuhaha::zuhaha: serres yaparken benim haddime değil bi çok insanın aksine ben haddimi bilirim canım bükemediğin eli öpeceksin.börek ondan sorulur:saygilar::saygilar: senin maneviyatını yerim ben yaa sende sevgi böcüğü oldun yaa iptalim şuann:zuhaha::zuhaha:
beni bu hale siz getirdiniz canım benim. Dürüstlüğünüz, dayanışmanız, iyiğiniz her şeyden öte İNSANLIĞINIZ sizinle sevgi böcüğü olmıyım da ne olayım ben:Frnds:
sizi obez edıp yerınızden kaldırmamaya çalısıyorumkı kıtap tarayın:zuhaha: abur cubur lafı ondan cıkıyor ama kabahat benım basıma patlıyor:kzgn:
işte işte runide son noktaaa runi artık bir sevgi böcüğüüüüü:zuhaha::zuhaha: şoklardayımmm senden bunları duydum yaaa bitti olay artık senide bu hale getirdik tabi normal insanlarda böyle bi etkimiz oluyor ama dikkat et normal insan diyorum.:zuhaha::zuhaha: hadi sen de bitanemsinnn senide kattım varmı arttıran diyorum yine:zuhaha: