BD Gelişim Mary Wibberley - Amazon Ormanlarında

'E-Kitap' forumunda Pl1 tarafından 27 Eki 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. fa_eng

fa_eng Active Member

tesekkurler

2. demono

demono New Member

Teşekkürler

3. ladydefne

ladydefne Member

Teşekkürler

4. ladydefne

ladydefne Member

Kitabin konusu beni kesinlikle sarmadi yahu.
    Okurken her an bir yerlerden bir seyler cikacak diye düsündügüm seyler yüzünden konuya bir türlü adapte olamadim.
    ,,Be adam ne yapcaksan yap da bir an önce kurtulsun kadin su pis yerden,, diye söylenip durdum.

Adamin biri beni amozonlarin ortasina malikanesine kacircak da,bende ona asik olucam:dil::dil:,teeyy babam tey.
    Baska yer bulamamis mi o..u cocugu bir kere yilanlardan ciyanlardan korkacagim icin daha bastan inthar ederdim ben orda, hih kaciran düsünsün.
    lyyyyy insan ordan kacamicana göre aclik grevi yaparak yavas yavas ölümü beklemek en iyisi olurdu valla,hem o..u cocugu insafa gelirdi belki.
    Yazar da manyak,kacirilan kisi icin ormandan nasil kurtulurum konusunu islemek yerine esas kizin,esas adamdan kolayca nasil etkilendigini aski mesk okuyoruz. sacma ötesi. Yazara da,esas adama da,esas kadina da gicik oldum.:hih::hih:

Hos yazar da hakli,hangi salak kadin ordan kacmayi dener ki. Sahsen ben kacmak icin burnumu bile disari cikarmazdim yilan la sogulcan la karsilascam diye.:help::help:
    Basina calinasai malikanesinde bile her an bi vahsi hayvanla,en beteri yilan la karsilascam diye tedirgin olurdum.
    Yazar da aynini düsünmüs ki kacmayi deneyen bi kadin yerine adamin her söylediginden her dokunusundan etkilenen kadin yazmak daha kolay gelmis,oysa askindan öldügüm biri bile sirf beni oraya kacirdi diye buz gibi sogurdum. :kzgn:
    Allahimmm firsatini bulsan adami öldüremesin de kurtulus ümidin hepden gider.
    Yok yok en iyisi inthar,artik tecavüzle mi olur aclik grevinden mi olur nasil olursa olsun raziyim,yeterki yilan la veya baska bi vahsi yaratikla karsilasmim.

5. elifsena

elifsena Well-Known Member

Teşekkürler

6. ozges

ozges New Member

Teşekkürler

7. hkoç

hkoç New Member

teşekkürler

8. Handeikiz

Handeikiz Active Member

9. zeyneppiraye