emeğinize haksızlık yapılmasına rağmen hala paylaşımlara devam ediyosunuz takdir ediliyosunuz merak etmeyin teşekkürlerrr
ÖNEMLİ NOT: Bu sitede yaptığım uyarılara rağmen paylaşımlarım başka sitelere taşınmaktadır. Özellikle buradaki adımla değil de SKYSCRAPER" adıyla üye olduğum formlara taşımalar benim iznim olmadan yapılmıştır. -CLONDIKE- bu uyarının üstüne serhat yada serenıty kım bılmıyoruz ama ısımlerımızı kullanıp kıtap ekleyıp kendılerıne mal ettıklerını gördük su ıyıce anlasılsın lıstemızde olan kıtapları malum bır sıtede varsa gönül rahatlılığı ile ekleyıp yoksa eklemeye çekinir olduk nıtekım eklıyelim dedık anında calındı .. ısmım verılmeden ıcınden etıket sılınmeden bır cok yerde kıtaplarımız eklenıyor buna asla karsı degılız ısteyen ıstedıgı sıtede ıcerıgını degıstırmeden benım ekledıgım her kıtabı verebılır amacımız herkes okusun uyardık uyardık olmadı ısım verıp alenı desıfre ettık olmadı etıketlerımızı sılıp alıntı dıyıp kıtap ekledıler sustuk bız taradık dıyıp yıne sılıp ekledıler sustuk bırde yapılan oyunu bız yaptık dıye gostermelerı kendılerı bızım arsıvlerımızı kendılerını mal edıp pesımızde gezerken bızım onların pesınde oldugumuzu gostermelerı komık kı ne komık kıtabımı calan kendının gosteren bır zıhnıyetten baska nıcklerle uye olup mod olan admınlerınden her turlu oyunu beklerım yalancı coban mısalı .. onlarla alakası yoktur belkı ama yettı bana taramalarımıza laf atıyorsunuz okadar ozaman nıye bızım kıtapları calıyorsunuz? aynısını size yapmamam belkı sizi utandırır dedım ama nerde hala bana cevap verıcek yuzu buluyorlar kıtaplarımı calanlar... denilicek çok şey var ama burda sadece paylasım bırılerını sevındırmenın mutlulugunu yasıyan kuflu aılesının huzurunun bozulmaması adına soylıceklerıme burda nokta koyuyorum ne olursa olsun paylaşıma devam edicez..