BD Harlequin Melanie Milburne - Ç.Y.Bedded By Blackmail Serisi 2 - Şantaj Hamileliği

'E-Kitap' forumunda clondike tarafından 22 Tem 2011 tarihinde açılan konu

1. CASUBON

CASUBON Member

TeŞekkÜrler

2. monalizaggulusus

monalizaggulusus Active Member

teşekkürler

3. dada

dada New Member

tşklr

4. nila

nila New Member

teşekkürler

5. fnrbhçe

fnrbhçe New Member

emeğine sağlık ,teşekkürler

6. minik

minik Member

teşekkürler..

7. meister

meister Active Member

teşekkür ederim

8. ecyen

ecyen Member

teşekkürler

9. curium

curium Primus inter pares

teşekkürler

10. mahebturhan

mahebturhan Active Member

teşekkürler

11. emissarium

emissarium Member

teşekkürler

12. Candy35

Candy35 Active Member

çok teşekkürler

13. nazzlıcann

nazzlıcann Well-Known Member

Teşekkür

14. ayse_77

ayse_77 Member

Teşekkürler

15. denizes

denizes New Member

Teşekkürler

16. molly

molly Member

Hakklisin clondike onca emek sonrasi bu istegin gayet dogal :gül:... sunu da göz önünde bulundur ki ne kadar yorum yazarsan yaz en sonlardasin ve paylasim yapan kisi okumayacagi yada buna zamani olmayacagini tahmin ederek kuru kuru Tesekkür ediyoruz :) bundan sonra göz önünde bulunduracagim bu istegini ...BD'yegelince almancasi okumustum yillar önce tekrar tekrar ve favorilerimden birisi :)

17. clondike

clondike Well-Known Member

Çok teşekkürler Sevgili Molly, zaman geçince eskisi kadar sık bakmasam da geri dönmeye çalışıyorum sürekli. Aslında bu tek kelimelik mesajların arasında yitip gidiyor cevap vermem gerekenler... Emek karşılığı bir istek değil bu, paylaşım ortamlarının daha farklı olması gerektiğini düşündüğümden. Ben, bende olanı paylaşıyorum. Kitabı, tarama olanağı olmayan da bilgi, duygu, düşüncelerini. Ve böylece salt nicelik olarak değil nitelik olarak da çoğalıyor, zenginleşiyoruz her ortamda.

Daha önce yazmıştım. O kadar kitabımın arasından seçtiklerimden birisidir bu. Sevdiğim bir BD. Öyle ki 2 romanlı kitabın 2. sini taradım, paylaştım. 1. sini bunun kadar sevmemiştim çünkü. Sırf kitap tamamlansın diye onu da tarayacağım.

Doğurmak, masraflarını karşılamak, barınacağı bir çatı vermek demek değil, ana- baba olmak. İki farklı ortamda büyümüş bir çiftin bundan kaynaklanan sorunlarını bir BD ye göre güzel yansıtmış yazar.
    Paylaşımın için sağ olasın...:gül::Frnds:

18. sophie01

sophie01 Active Member

güzel bir kitaba benziyor, okuyup bakalım, sonra yorum yazalım... elinize sağlık bu arada, sağolun.

19. menis

menis Active Member

teşekkürler

20. arımaya

arımaya Active Member

teşekkür ederim

Bu Sayfayı Paylaş