BD Harlequin Miranda Lee - Cüretkar Teklif

'E-Kitap' forumunda jesica tarafından 8 May 2013 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Külcüler

Külcüler Active Member

Teşekkürler

2. vildiz

vildiz Member

3. boomerang

boomerang Member

Teşekkür ederim

4. eslmcnsz

eslmcnsz Member

Teşekkürler

5. seyyan

seyyan Well-Known Member

Teşekkürler

6. Nazmiyeömer

Nazmiyeömer Member

Tesekkurler

7. Teşekkürler

8. STESTA

STESTA Active Member

TEŞEKKÜR

9. bilgi

bilgi Active Member

teşekkürler

10. okyanusdeniz

okyanusdeniz Active Member

11. Ftmdmrnc

Ftmdmrnc Active Member

Teşekkürler

12. smratmaca

smratmaca Member

Teşekkürler.

13. turkan 72

turkan 72 Active Member

teşekkürler

14. nimoçe

nimoçe Member

Tesekkurler

15. marankoz

marankoz Member

Teşekkürler

16. hulyata

hulyata Active Member

Teşekkürler

17. madalya

madalya Active Member

Teşekkürler

18. jordan32

jordan32 Active Member

Teşekkür

19. flint

flint Active Member

TeşekkürlerTE="jesica, post: 2263899, member: 9352"]

O,Evlenecek bir adam değildi
    Samantha,işinden de,patronu Guy Haywood dan da ayrılmak istemiyordu.Ama bir kadın aşkına karşılık verilmesini ne kadar bekleyebilir di? Guy Samantha ya umutsuz bir şekilde sırrını açtığında,fırsat ayağına gelmiştiEğer Guy ın aşkına sahip olamayacaksa o zaman çocuğuna sahip olacaktı.
    Bu sadece bir iş anlaşması olacaktı.Maskeler düşüp,gizli tutkular ortaya çıktıkça, Guy aklı başında ve serinkanlı sekreterinin aslında oldukça ateşli bir kadın olduğunu keşfetmeye başlamıştı.Öyle bir ateş ki artık kontrol edilmesi zor bir hale gelmiş ve ikisinide kavurmaya başlamıştı

***Gizli içerik alıntı yapılamaz.***

Tarama&Düzenleme Jesica

Gang Note: Bu gün kıymeyli ve hürmetli arkadaşımız Natur(Vişne Bahçesi) nin doğum günü o yüzden bu gün açılan kitapların hepsi ona Hatta kendisini kandırıp bu kitaba Gang note ta yazdırdık.Ne de olsa o da Gang ın bir parçası Bir kez daha diyoruz ki

Mutlu Yıllar Vişne Bahçesi

Gang Note Written by Natur(Vişne Bahçesi) : Teklifteki cüretkarlığı bulamadığım, kızımıza kültürsüz ,çirkin, erkekleri etkilemeyen sıfatlarını yapıştıran , bana ilerde kim bakar diyerek bebek sahibi olmaya karar veren aşık oldugunu itiraf etmek için hamile kadını dağ tepe arabayla sarsan dusunceli !!! son derece dengesiz abimizle , abi bebek deyince bunu firsat olarak görüp beni sec beni diye atlayan ,5 yıl boyu surunmek yerine ofiste soyunması yeterli olcak olan -evet abi kizi çıplak gorunce butun o laflarına ragmen aşık oluyor-yaşasın bana cinsel açıdan bağlandı adam diye sevinen aşırı dengesiz kızımızın oldugu güzel baslayan bir miranda lee bdsi. Kitapta kızın eski sevgilisinin ansızın ortaya çıkması degilde cıkış sekli beni benden aldı. Ayrıca nasıl bir işse kimse calışmıyor ama şirket cok basarılı, bende istiyorum bu işten bir tane :)
    Herşeye ragmen okumanızı tavsiye ederim çünkü akıcı kitaplardan biriydi​
    [/QUOTE]
    Tese

20. boyu

boyu Active Member

teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş