merhaba, sürükleyici ve güzel yazmışsınız,yeni yazacaklarınızı zevkle okuyacağım. iyi ki yazmışsınız, teşekkürler.
Merhaba Yasak elmayı bitirdim.Ardından zorla güzellik olmazı bitirdim.Ardından sayfanıza bir göz atayım başka hangi hikayeleriniz var acaba derken kader aşkı tadıncayı okudum.(Lütfen biri beni durdursun) Bunların hepsini dünden beri doğru düzgün uyumadan okudum ve artık gözlerim şaşı bakmaya başladı.Haa bir de bir şans daha adlı hikayenize başladım ama onu 15. bölüme kadar okuyabildim.15. bölümden sonrasını bulamadım.Lütfen devam bölümlerine nerden bulabileceğimi söyler misiniz?Demir ve Hazan'ın en heyecanlı yerinde kaldım Sonuç itibariyle anladığınız üzere ben sizin hikayelerinizi,yazım tarzınızı,verdiğiniz duyguyu çok sevdim sevgili yazar Hikayeleri uzun uzun yorumlamak isterdim ama gerçekten uykusuzluktan kelimeleri bir araya getiremiyorum.Hepsini çok sevdim ama kader aşkı tadınca biraz aceleye gelmiş gibi hissettim.Deniz ve Betül'ün aşık olana kadar olan duygularını biraz havada kalmış gibiydi.Tabii benim naçizane fikrim Yarın ilk işim kitabınızı almak olacak.Keşke fuara gittiğimde sizi keşfetmiş olsaydım.O zaman kitabınızı alırdım. Herneyse burada kesiyorum.Ben gidip biraz uyuyayım.Sonraki kitaplarınızda görüşmek dileğiyle.... Sevgiler.