BD Harlequin Myrna Temte - Ayrı Dünyalar

'E-Kitap' forumunda YıldızlıAtlas tarafından 26 Mar 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. mendirek

mendirek Well-Known Member

çok teşekkürler

2. songül

songül Active Member

teşekkürler

3. arkadaslar

arkadaslar Active Member

teşekkürler

4. anonim

anonim E-kitap Müdavim

tesekkür

5. Yakamoz34

Yakamoz34 Well-Known Member

Emeğinize sağlık,paylaşımınız için çok teşekkür ederim...

6. delicesever

delicesever Active Member

teşekkürler

7. black

black New Member

teşekkürler

8. aysemm

aysemm Active Member

teşekkürler

9. Zelal

Zelal Well-Known Member

Teşekkürler.

10. esrasinem

esrasinem Member

cok tesekkürler...emeğinize sağlık..:sak sak::sak sak::gül:

11. janeeyre

janeeyre Active Member

tesekkurler

12. clairedelune

clairedelune Active Member

teşekkürler

13. Estrella

Estrella Member

teşekkürler

14. kbr

kbr Active Member

teşekkür

15. adiloş

adiloş New Member

Aayy inanmıyorum, gün bitmeden yetiştim foruma diyordum, nereye yetişiyorum, bugün tam 15 kitap eklenmiş (gerçi bir tanesi yollanmış ama kalanı da az değil). Yahu arkadaşlar acıyın bize yahu. Pazar gününün başlamasına şunun şurasında 38 dakika kalmış. Şimdi tüm kitaplar için teşekkür yaz, yorum yap (yapmadan duramıycam biliyorum), kitapları indirmeye kalk, nerden baksan 1-2 saatimi alır. Bu arada yeni bir güne geçilmiş olacak ki kesin arkadaşlar pazar günü de boş durmayıp eklemeye devam edeceklerdir. Hadi bir kısmını bırakayım desem sonraki günlerinki de birikmeye başlayacaktır eminin. Yahu kastınız mı var bize. Kendinize acımıyorsunuz biz zavallı okurlara acıyın bari. Kitap indirmekten okumaya zaman bulamaz olduk. Bu gidişle torunlarımıza kalacak okuma işi. Derdimi anlatabildim sanırım. Bu kitapla birlikte mesj yazma işini bırakıp kuru bir teşekkürle hemen kitabı indirmeye geçeceğim şimdiden söylemiş olayım. (Küçük yollu bir protesto olarak algılayabilirsiniz).
    Yoruma geçecek olursam, sevgili Coralinecığım, çok teşekkür ediyorum. Tekrar baskı olacak ama ben bu kızılderililerin yaşam felsefelerine hayranım. Doğayla ve kendileriyle barışık bir şekilde, birbirlerini yok etmeden içiçe yaşamı ne güzel başarabilmiş insanlar. Ama beyazlar onları da değiştirip dönüştürmek için ellerinden geleni yapmışlar. Ben şimdiden karakterimizi seveceğimi düşünüyorum. Kovboy filmlerini izlerken küçükken hep kızılderilileri tutardım zaten. Onları kötü adamlar gibi (kafa derisi yüzen barbarlar, falan gibi) göstermeye çalışsalar da hiç oyuna gelmedim.
    Şimdi diğer kitaplara doğru yol almaya çıkıyorum ama öncelikle sizleri esefle kınıyorum... (Özellikle birtan66 3 kitapla, Nerissa 7 kitapla başı çektiği için öncelikle de onları) :)

16. elos34

elos34 New Member

teşekkür

17. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Sorma adiloş'um:D bir geldim Nerissa doldurmuş ortalığı. Hangisinden başlayacağımı şaşırdım ben ilkin. Sonra ya Allah Bismillah dedim işe koyuldum. Çok şükür firesiz indirdim. Bir tane atlasam içim yanardı kesin:D
    Elimdekilerle 1 sene idare ederim ama insan bu açgözlülük mayamızda var:) asla doymam kitaba(neye doyuyoruz ki)
    Kızılderililere gelince adiloş'um. Sana katılıyorum. Beyaz adamın dünyaya karşı işlediği en büyük insanlık suçlarındna birisidir. Ama hangi birisini anlatalım. İncaların başına gelenleri mi, aborjinleri mi... Afrika'nın dramını mı.Parlak taşlar uğruna yok olan hayatlar.. Beyaz adam için hayat sudan ucuz.
    2. bir emre kadar kitap eklemeyi durdursak mı ne:D Eskiden günde 1 taneye razıydık şimdi yağıyor kitap. Allah bugünümüzü aratmasın. :p

18. voemdoil

voemdoil New Member

teşekkürler

19. huzun76

huzun76 New Member

ellerinize ve yüreğinize sağlık çok teşekkürler

20. buk@

buk@ Well-Known Member

Teşekkürler tarama için

Bu Sayfayı Paylaş