BD Harlequin Myrna Temte - Ayrı Dünyalar

'E-Kitap' forumunda YıldızlıAtlas tarafından 26 Mar 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. sultarwen

sultarwen New Member

Allah razı olsun sabah sabah yüzümüz güldü. Senin açıklamaların bd'den daha keyifli

2. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

süper bir özetle guzel bır iş birliği ile bır altın dızımız daha oldu ;)
    spyder kıtap ıcın cok teşekkürler:gül:
    coralıne caylağın ustası:p emeğine yüreğine sağlık
    ama dıkkat et caylak ustayı gecıcek bu gıdısde ılerde o da kıtap tararsa sasmam:p

3. welenoraw

welenoraw New Member

emeğine sağlıkkk...

4. süreyya sabır

süreyya sabır Active Member

Tüm bu kitapları kim tarıyor, kim bu kadar uğraşıyor çoooook sevdiğim beyaz dizileri kim tarıyorsa eline ve emeğine sağlık.Bu kitaların tamamını bulup taradığınız ve en önemlisi paylaştığınız için gerçekten teşekkür ediyorum.Yeniden ve yeniden teşekkürler.

5. arzumtatar44

arzumtatar44 Well-Known Member

ellerin dillerin dert görmesin yorumlarla yine döktürmüşün keyifle yorumlarını okuyorum

6. anubis

anubis New Member

çok teşekkür ederim:)

7. rüzgar

rüzgar Well-Known Member

emeğinize sağlık..çok teşekkürler

8. turkann

turkann New Member

teşekkürler

9. adiloş

adiloş New Member

Kitabı şimdi bitirdim ve müthiş bir hoşluk yaşıyorum. Hiç şaşırtmadı beni kitap, güzel olmasını bekliyordum çünkü. Kızılderililerin yaşamına değinen kitap bd bile olsa farklı oluyor işte. Kişilikler çok güzel betimlenmiş, yan karakterler de atlanmamış, güzel ayrıntılara yer verilmiş. Hiç sıkılmadan bir solukta okudum. Şiddetle, insan sıcağını hissetmeye aç herkese öneririm. Erkek karaktere başta kızılabilir belki ama kızılderililerin bir sözü var; "bir insanı tanıyabilmek için onun makosenleriyle bir süre gezinmek gerekir" diyorlar. Bu nedenle peşin hükümlerden her zaman kaçınmak gerekir, çünkü hata yapma oranı çok yüksektir bu durumda. Herkesi kendi koşullarında değerlendirmek gerekir. ,
    Sözün kısası bu kitaba bayıldım. Uzun süredir etkilemeyi başaran nadir kitaplardan biri. Çok teşekkürler Coraline, paylaştığın için. Devamını beklerim... :)

10. nila

nila New Member

teşekkürler

11. sultan

sultan Member

çok çok teşekkürler

12. elaela26

elaela26 New Member

teşekkür ederim

13. bidibidi

bidibidi New Member

teşekkürler

14. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

'Öteki'ni anlamak ve O'nun gözü ile yaşama bakabilmek çok azımızın başarabildiği bir şey. Bizim ülkemizin de 'kızılderililer'i var adiloş'um. Kimse birbirinin makosenini denemeye tenezzül etmiyor.
    Kitaptan keyif aldığına sevindim. Benim için de çok güzel bir seçimdi. spyder'a sevgiler seçimi için. Karakterlerin iç çekişmeleri,Sam'in gel-gitleri, kendine engel olamayışı ve buna dair kızgınlıkları,Julia'nın aidiyet arayışı... Okurken hikayenin içinde kayboluverdim hemen.Fazla ipucu mu içerdi ne:D
    Devamı Amanvermez Avni'nin Maceraları'nda:p:D

15. denizhf

denizhf Active Member

teşekkürler

16. fat

fat New Member

sağol

17. rabua

rabua Active Member

teşekkürler:=)

18. mayakta

mayakta Active Member