hilal'a ithaf ediyorum daha önce tarayacaktım ama kitap arkadaşımdaydı. keyifli okumalar arkadaşlar... Cally zengin ve seksi bir iş adamı olan Blake ile hafta sonunu geçirmek zorunda kalınca kendini çok rahatsız hisseder. Sıradan görünümünün farkında bir kadın olarak yakışıklı erkeklerden sakınmaktadır ve bu adam haddinden fazla yakışıklıdır. Blake, Callynin soğuk dış görünüşü altında tutkulu, ateşli bir kadın yattığını sezmiştir. Girdikleri bahsi kazanınca ertesi hafta Cally onun evine gitmek zorunda kalır. Ancak bu kez kuralları Blake koyacaktır; ona hayatı boyunca unutamayacağı bir gece yaşatmaya karar verir. Tek gecelik ilişkinin varacağı noktadan ikisi de habersizdir Açılmış İçerik: http://www.mediafire.com/?d5sd2x6acd3y0hb
Ellerine sağlık yelkencim. Zaten ne oluyorsa bir gece oluyor Hilal iyisin tutku ateş hak getire Tarama için çok teşekkürler yelkencim.
yelken yıne of of dıyorum daha bıraz once dıger ktopıkte demıstım super bır bd ekler kesın yelken dıye hılalcım ıthafın hayırlı olsun cnm:füü: emeğine yüreğine sağlık yelken merak edıyorum bdlerı tek tek ozellıklemı boyle guzel secıyorsun