Sevgili Süper İkili, yine çok teşekkür ederim emeğiniz ve paylaşımınız için. Yahu gerçekten de kim ki bu kapakkopatlar? Yani bir açıklama da getirilmiyor, burda merak ediyoruz. Coralinecığım, kızın göğüs dekoltesi fazla olmamış mı bu arada?.. (Ay kendimi rtük başkanı falan gibi hissetmeye başladım, hayırdır).
Öhööö adiloşcuğumm öksürük tuttu Sanki serres'i gördüm gibi oldum Biraz daha kapaklara taş atarsak kafamızın güvenliğinden endişe edebiliriz. Neticede lazdır ne yapacağı hiç belli olmaz(bir tanesi ile aynı evde yaşadığımdan biliyorum hatta 1.5 tanesiyle. Benim canavarın yarım porsiyonu da laz unutuyorum hep) Tamamıyla göstermeyen ucundan hissettiren dekolteler güzeldir. Kızımızınki de öyle. RTÜK gibi olduk. Yapmamız gerekeni bırakıpda başa sırta bakıyoruz Sevişmeli (biiipp koymam lazımdı buraya ) kapakları karartırız:zuhaha: çoluk çocuğun teeerrrrbiyesi için caanım Benim bd kapağı kitapların kapaklarından birini bugün gördü nihayet.'Ne biçim şeyler okuyorsun lan sen böyle' dedi. Ben de ona bir 'hooyt' çektim daha konuşmaz. Ne okuduğumu kesin merak etti artık. Kızlar sanırım bir erkek okur kazanabiliriz:zuhaha: Deneme sürüşü yapacak kitaplardan biriyle adım gibi eminim. Ortada bırakmamak lazım.
amin:canim: keyıflı okumalar arkadaşlar gıcıklıgına kapadım:füü: gozunuz fazla bayrma ettı azcık mola yapın dedım !!!:zuhaha:
keyıflı okumalar arkadaşlar aynı fıkırde olmasak o kapagı bekle sansurlerdın kopatlasırsam arkadaslar gıbı kuzu kuzu kabullenmezdım bak gıkları cıkmadı kapagı degıstirdiğimde:zuhaha: ( ver gazı yapıyorum masallah ) coralıneye linç girişimi:zuhaha:
malesef bazı kıtapların ozetı yok ve gunde 3 8 arası kıt 3 cesıt duzeneldıgme gore ıcınden ozet cıkarmamda zor kapaga laf yok stam sıze gore:zuhaha: cok gecmıs olsun kuzumm yegenımı benım ıcın şifalı şifalı op:canim: hala soruyor kım bu kopatlar dıye!! hem dekolte fazla gelır hemde orjınal kapak ıster bu perhız ne lahana tursusu!!:zuhaha: bencede kendınısı koruyun benden bıraz daha bu konu uzarsa hıyyaa huyyt haytt dambıllarımı sıze dırek kafaya armagan edıcem:zuhaha: bende esımden kıtapları kacırırken onun yataıgnda kıtabını dısarda unutmusum onunla yakalandım tum kıt ler çöpe gıttı sanıyor bı bılse pcdeler:zuhaha: