çok iyi bir coğrafyacımız vardı lise hayatım boyunca aynı öğretmenden 3 sen nasiplendim aammaa dersi sevemedim ezber kaabiliyetim yok demek ki. varsa yoksa matematik ve fizikti benim için. yine öğrenci olsam yine sevmem coğrafyayı. bir tek enlem boylam hesabını severdim. içinde 4 işlem var deyu
Kimyanın her alanını sevmeme rağmen Analitik Kimya ve Ens. Analiz derslerinden nefret etmiştim. Bir defa bile dinlediğimi hatırlamıyorum. Derste o kadar sessiz duruyordum ki hoca pür dikkat dinlediğimi düşünüyormuş. Mastere başlarken benimle çalış dediğinde şok olmuştum.
hiç unutmam edebiyatdan nefret ederedim ama hocalarımın ısrarıyla tercihimde edebiyat yazdım şimdi işkenceye son gaz devam mazoşistmiyim neyim bilmiyorum bide matamatik var her sınavayrı işkenceydi bölümümde tm yanlız buda ayrı muamma bunlara rağmen dereceyle mezun oldum
Yabancı Dil::::ALMANCA........Sebebide Ortaokula ilk başladığım yılda Hocamın hoş olmayan bir davranışı idi....Ve dersten de nefret etmemin sebebi oldu
okul hayatım konuşunda matematikten nefret ettim.Şİmdi bile matematik le aram iyi değil, bir türlü birbirimize ısınamadık