Çocukluk arkadaşının bulunduğu yerin adını duyunca şaşkınlığını gizleyemeyen Jeff, “Trevor’un finansal sorunları mı vardı?” diye sordu. Aslında sorusunun saçmalığının farkındaydı, çünkü arkadaşı öldükten sonra, Lacey’in her şeyin üstesinden gelemeyeceğini biliyordu. Lacey Haynes Guthrie. Bu ismi anmak bile onu etkilemişti. Genç kadının, hâlâ üzerinde etkisi olmasından nefret ediyordu. Okul yıllarında herkes ona âşıktı. Ama onun gözü bir kişiden başkasını görmüyordu. O kişi de, Jeff’in en yakın arkadaşıydı. Ta ki, o güne kadar… ABBY küçük Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. aby byk Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. PDF Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. The Texas Brotherhood Serisi: 1- Patricia Thayer - /Chance's Joy / Joy Spencer - Chance Randell 2- Patricia Thayer - /A Child for Cade / Abby Moreau - Cade Randell 3- Patricia Thayer - /Travis Comes Home / Josie Gutierrez - Travis Randell 4- Patricia Thayer - /Jared's Texas Homecoming / Dana Shayne - Jared Trager 5- Patricia Thayer - /Wyatt's Ready-Made Family / Maura Wells - Wyatt Gentry 6- Patricia Thayer - /Dylan's Last Dare / Brenna Farren - Dylan "The Devil" Gentry 7- Patricia Thayer – Kovboyun Aşkı /Luke: The Cowboy Heir (The Black Sheep’s Proposal) / Tess Meyers - Luke Randell 8- Patricia Thayer – Büyük Aile /Brady: The Rebel Rancher / Lindsey Stafford - Brady Randell 9- Patricia Thayer - Geçmişin İzleri /The No. 1 Sheriff in Texas / Nora Donnelly - Brandon Randell 10- Patricia Thayer – Arkadaşımın Aşkısın /The Lionhearted Cowboy Returns / Lacey Haynes Guthrie - Jeff Gentry
ah benim kafam kitap iki gündüz hazır yelkencim sana göndermeyi unutmuşum düzenleme yoğunluğundan emeğine sağlık canım herzamankı gıbı :gül: keyifli okumalar arkadaşlar
Kapağı görünce tırstımKovboylu mu ki bu kitap.Sevemedim gitti kovboyları ya Teşekkürler emekleriniz için..
Emek ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Kitabın adı çoook eski bir şarkıyı anımsattı, paylaşmadan edemeyeceğim. Dinlemek isteyenler için türkçe video klipler paylaşım bölümüne atıyorum. http://www.kuflu.com/yerli-video-klipler/25045-teoman-arkadasimin-askisin-bd-den-esinlenerek-eklenmistir.html#post374204
Teşekkürler yelken... Kitabın adı bana eski bir şarkıyı anımsattı.... .... hakkım yok seni sevmeye... çıktın karşıma ne diye.. sen başkasının malısın... kalbim bunu nerden anlasın.... unutmam lazım çünkü sen arkadaşımın aşkısın.....