BD Gelişim Penny Jordan - Sonsuz Özlem

'E-Kitap' forumunda emel tarafından 22 Mar 2011 tarihinde açılan konu

1. Bataklık cadısı

Bataklık cadısı Active Member

anam bu kızların önüne peynir ekmek gibi kont akıyor Bize yok mu?:))))))) paylaşım için teşekkürler

2. Yakamoz34

Yakamoz34 Well-Known Member

Emeğinize sağlık,paylaşımınız için çok teşekkür ederim...

3. emel

emel New Member

okumadigina sevindim serrescim, ben begenirim bu diziyide insallah sende keyifle okursun.. sizin hiziniza yetismem imkansiz ama, az ve oz paylasimlarim devam edicek ;):bye:

4. emel

emel New Member

istedigin kont olsun bataklik cadisi.. kont'tan bol ne var piyasada, buyur sec begen.. senindir:D:D

5. emel

emel New Member

ne mutlu kucuk bir tebessum ettirebiliyorsak bize:Frnds: Aslinda kitap yorumlari cok keyifli birseydir hele kitabi okuduktan sonra yapilan yorumlar..

bir suru kisinin fikrini okumak super otesidir, hatta kitap okumaktan bile keyiflidir.. keske bizde bunu yapsak:füü:

6. karaangel

karaangel Member

teşekkürler

7. günnur

günnur New Member

tşkler....

8. aysekoc

aysekoc New Member

Çok teşekkürler canım,ah ah benimki ne güzel kapak olurdu ama:kz:(dediğin gibi aması var)neyse güzel kitap,dün kafayı yemiştim kalabalıkla:kzgn: bugün sakin sakin okuyayım bari.Konusunuda sevdim, büyük aşklar nefretle başlar.

9. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

az ve öz dediğin paylaşımı yılllar önce elinle ve cok guzel bır ortamda yazmıssın
    keske ozmanlr bende olsaydım guzel bır paylaısm ve yorumlar eşliğinde bd okumak..
    eskıden bır bd altın degerındeydı sımdı artık heryerde rahatca ulasılabılınıyor
    az olsun öz olsun içten olsun ;)
    bugun aksam kızlar bırakırsa artık benı okucam ;)

10. asel

asel Active Member

teşekkürler

11. yeliz1

yeliz1 New Member

teşekkürler

12. nneslihan

nneslihan Well-Known Member

teşekkürler:gül:

13. şayeste

şayeste Active Member

:saygilar:

14. parsley

parsley Active Member

teşekkürler

15. metro73

metro73 Active Member

tesekkurler

16. hutema

hutema New Member

teşekkürler

17. m ugur

m ugur Well-Known Member

teşekkür ederim

18. emel

emel New Member

cok haklisin, nefret ve yanlis anlamalar dogan aski yok edicekdi, cok sukur son anda iki sersem isi yoluna koydu:zuhaha:

valla aysecim senin evi dusununce :help: (gerci zman zaman bizde de ayni durumlar oluyor:füü:) Bugun sessiz sedasiz olmanin keyfini ckikar canim..

buyukler kac olursa olsun kabulumdur.. ah su afacanlar olmasa!! ne kadar sevsekde bazen hiccc cekilmiyorlar.. insallah daha iyisin? :Frnds: KENDINE DIKKAT ET:)

19. emel

emel New Member

ahhhh, ahhhhh, ahhhhh ne gunlerdi.. simdi hepimiz gecen guzel gunleri cok ariyoruz:':)'( ama nerdeeeeeeeeeeeee:eek:ff::eek:ff::eek:ff:

ilk once kitap okunmadan kitabin yorum sayfasina bakilirdi.. kitabi bolum bolum okurduk, kitap bir lezzetli bir tatli olurdu.. tabii gonderen arkadas cin iskencesi yapardi.. artik bizde tehdit, yalvarma, canim cicimlerle, bolum isteye isteye canimiz cikardi.. Keske o gunlerde sizlerde olsaydiniz ne guzel ne harika olurdu:sak sak::sak sak: keyifli okumalar ser-res'cim:canim:

20. nurokan

nurokan Active Member

teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş