Büyük aşklar nefretle başlar hikayelerine bir örnek daha.... Elleriniz dert görmesin... Çok teşekkürler....
Çekişmeli bir gelişim beyaz dizi. Pazar sabahı için güzel bir hediye Ebrucum Her yeni Küflü dostu ile zenginleşiyor kendimizi çoğaltıyoruz. Şurası bir gerçek ki paylaşımlarımızdan öte bizi mutlu kılan iletişimimiz. Bu sıcak ve samimi havanın Küflü'nün geneline yayılmasını diliyorum. Biliyorum ki her eklenen kitap bir heyecan yaratıyor içimizde. Merak... İndirip hemen okumak arşivimizi şenlendirmek istiyoruz. İki satır fazla yazmak ne sizi ne paylaşımı yapan arkadaşımızı öldürür Aksine gülümsetir teşvik eder. Link açılsın diye teşekkür yazmayı anlıyorum. Ama daha fazlası için emek veren yorumlarıylada destekleyen bütün Küflü dostlarına paylaşımcı arkadaşlarım adına Ebrunun paylaşımı vesilesiyle tekrar teşekkür ediyorum. Çok sık bu konunun altını çiziyorum farkındayım. Ama kazandıklarıma baktığımda Küflü kitap kategorisini kitapçı dükkanı gibi kullanmadığımı görüyorum. Az ya da çok pek çok kişiyi tanıdım ve kazançlı çıktım. Teşekkürün ötesi size güzel bir sohbet şansıda verebilir. Ve Ebrucum tekrar teşekkürler. 453 numaralı gelişimide yerine keyifle yerleştiriyorum. Hazinenden ilerleyen günlerde neler çıkacak merakla bekliyorum