Profilini ziyaret eden son 10 nicki yorumla :)

'Forum Oyunları' forumunda Özgür tarafından 12 Kas 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. zipper

zipper quae nocent docent

GÖLGE ADAMSIN SEN ondan canım eun güzel sözlerine teşekkür ederim...

2. curium

curium Primus inter pares

gezme sende hayalet gibi o zaman canım romeom profiller hayaletten kaçıyor demekki :zuhaha::zuhaha:

3. eun sung

eun sung Well-Known Member

tantanaa özel yorum gelsin o zaman .......

Tantana on birincimmiş söylemeden olmaz ...Tam bir deli dolu göründüğü kadar naif insan sever kalp kırmaz sadece kalplere çatmalı sever bond romeo bende yeni ekliyeyim kazanovam olsun benimde :Lv: ...özel ve kendine has candan biridir benim gözümde....:Lv::Frnds::Frnds::Frnds::canim::canim:

4. tantana

tantana Well-Known Member

teşekkür ediyorum:$.ilk göz ağrım eunum sungum.:Lv:

gördünüz kızlar..fethediyorum güzel bayanların kalbini.koruyun kendinizi :cool:

5. eun sung

eun sung Well-Known Member

kazanovam görmüşsün ...bende nana gibi seni güller ve çiçekler adamı yapabilirmiyim ????????:füü::füü::füü:

6. zipper

korusak noluyo ki sonunda ex olmuyo muyuz:hih::D

7. zipper

angel333: oyun oynamayı sever,bomdaki sakin arkadaşım benim:Frnds::gül:

bukito:forumun sabahçısı,film canavarı,kedileri sevdirdi sağolsun,oyunlarda sıkı takipçiyiz,kahvecidir ayrıca[​IMG]

Emma:Emmayla profil ziyaretleşmelerimizi seviyorum.boma da hep geç kalıyor.komiktir kendileri,değişik noktalardan güzel espriler çıkarır.[​IMG]

filizi:höytümm benim..çok gülüyorum ona,tam açılamadığını düşünüyorum henüz,bi alışsın buraya neler neler çıkacak ondan:D;):Frnds:
    LITTLE:adaşım,komiktir,candandır..bu aralar yoğun ama her daim candır:canim::Lv:[​IMG]
    nur tanesi:sabah neşesi,sürprizli,ağzından bal damlar.ne heyecanlıdır ne sevimlii[​IMG]
    sha:ah o benim duygularımın karşılık bulmuş halidir..şiirsever,çaysever.o beni sever ben onu:Lv:..sevgili adminim[​IMG]

Uygu:arada uğrar,bende yeri başkadır..vefalıdır,incedir.bilgi küpüm benim:Lv::canim:
    wilderk:doğum gününü kutlamıştım [​IMG]
    çitlenbikk güzel ablam..çok iyidir,düşüncelidir...[​IMG]:gül:

8. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

alkane, çok düşünceli, çok iyi bir anne ve benim için çok değerli bir ablamdır kendileri, öpücüklerimi iletiyorum kendisine :mjk:
    bermer, hayatım da onun gibi enerjik biriyle tanışmadım demek daha doğru aslında. Çok hoş biri kesinlikle eşine ve çocuklarına aşık. Hayata pozitif bakan hint dizilerini seven. Meşhur rüyalarıyla bizi gülmekten kıran. çoook tatlı biri. ona da öpücüklerimi iletiyorum ki :mjk:
    curium, ses tonu çok hoş, şarkı seçimleri de öyle.. bir ara hastaydı iyileşmiştir inşallah geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve öpüyorum :gül: :mjk:
    eun sung, ahh.. çok özel biri daha.. her konu da danışabiliceğim güzel insanlardan kendisi. negro ve çay aşkınaa diyip başlamam lazımdı oysa :) ama onunla çikolata ve kakaolu herşeyi deneyebilirim. sevdiklerimden öpüyorum onu da :mjk:
    fosilll, çocukların de gözüme kestirdim bir yakışıklı var :) keşke ufacık olsam da dedim yani :)) sohbeti hoş ve sıcak öpüyorum kendilerini :mjk:
    LITTLE, lidıl.. uzun uzun anlatmakla bitmez biri kendisi. şeker, tatlı, hırslı, yerine göre öfkeli. ama her daim çözüm üreten merak ettiren kendini değerli birisi.. süper bir yüreği var.. bu onun ne kadar yüce gönüllü biri olduğunu gösteriyor. bazen beni güldürüyor. ses tonunu seviyorum. şarkı seçimlerini de.. :Lv: onu da öpüyorum :mjk:
    Nerissa, değerli biri
    nur tanesi, sabah nurum. akşam neşem gibi :) çok yeni tanımama rağmen çok sıcakkanlı ve beni kendime getiren cümleleri var. her gelişi hoş isminin anlamını en iyi şekilde taşıyan kişi öptüm kii :mjk:
    Pl1, ablaaaam o benim. çook değerlidir. ne anlatsam boş ama içimi en iyi olur. az çok dertleşmişliğimiz vardır. üzülmesini hiç istemiyorum hep gülsün.. ışık saçsın çok düşünceli biridir. hatta fazla düşüncelidir ki bazen kendini unutup başkalarını düşünür o kadar melektir :) :mjk:
    zipper, ablaaaam 2 o benim :) çok değerlidir tabi.. şiirlerde asılı kalıp çay'a çağırır güzel şarkılar demler. güzel dert dinler.. çok düşüncelidir ve çok ince :) asla kendini uzak bırakma bana, o kadar alışmışım ki. yokluğun hissediliyor bazen :) iyi ol musmutlu ol.. seviliyorsun ablam :mjk:

benim için 10 kişi de çok degerli ve özeldi.. yazarken hepiniz için aynı şeyleri düşündüm ve yazmış olabilirim. ama gerçek bu :) iyi ki varsınız ve hep olun :Lv:

9. nur tanesi

nur tanesi New Member

Unutmuşum bu köşeyi. Sağolsun arkadaşlar canlandırmışlar burayıda.
    Garibim sessiz sakin bir köşeden çıkıvermiş.

Efendim, şimdi gelelim konumuza.
    Şöyle bir bakıyorumda ziyaretçilerime genelde sabittir. Aynı kişiler gelir sağolsunlar çay, kahve içmeye. Canlarım benim.

Başta , Zippper ile başlıyayım.
    Bu gün biraz kendisi tarafından oyuna getirilmiş olduğumu gördüm.
    Benim ebe seçilmem fikri ondan çıkmış.:eek:ff:
    Aslında iyi şeyler söylememem lazım ama ben ona kıyamamki,
    Çok sevgili, biricik arkadaşım o benim. :gül:
    Mesajlaşırken beni kahkaha atmayı başaranlardandır kendisi.
    Görmeyince, gözümün aradığı, konuşmasak bile varlığı bana huzur veriyor.
    seviyorum enerjisini, koçdaşım benim.

Sonraki anlatacağım kişi pelem,
    Onu hepiniz tanıyorsunuz.
    Hani birgün üzüntülü bir avatar yapmıştı ya kendisine.
    Ben o gün ona çok üzüldüm. Yüzünde gülücüklerin açması için,
    o an elimden ne gelirse yapmaya razıydım.:'(
    Muhabbetleşip, mesajlaşırız. Radyo yayınıyaptığı günlerde çok eğlenirdim.
    Sanki kırk yıldır tanıyormuşçasına rahatım yanında. :Lv:
    Çok sıcak ve içten bir Ankaralım benim.

Sha,

Tanır tanımaz sevdiğim canıma sardığım cici bir kardeşim o benim.
    Sabahları beni gülümseten mesajlar gönderir.:gül:
    Forumda paylaşımlarıyla ortamı hareketlendiren, varlığını hissettiren birisi.
    Bazen görmediğimde acaba ne oldu?, İyidir inşaallah dediğim değerli
    bir arkadaşımız.:canim:

Littlem,
    Benim pamuk helvam, Küçük serçem, kokulu sümbül çiçeğim,:gül:
    Sanki gülümsemelerini, telaşlı hallerini, heyecanlı yapısını taa burdan görüyorum. Hissediyorum. :zuhaha:
    Onu sevmeyenin olacağını sanmadığım gibi ihtimal bile vermiyorum. Allah neşeni hiç eksik etmesin senden Güzel kardeşim benim.

Valla yandınız daha 5'e ancak geldim. Sanırım bu sayfayı satın almam gerekecek, baksanıza bana çalışıyor.
    Neyse dağıtmayayım mevzuyu kimde kalmıştık.
    Heh tamam Bermer,

Yazılarını ve yaşadıklarını severek okuduğum, bilgisine hayran olduğum bir
    arkadaşımız.:sak sak:
    Son dönemde onun babacığı rahatsızdı. Bu günlerde Ameliyat olacaktı. Allah şifalar versin, dualarımız yanında demek istiyorum kendisine.
    Çok komik, güldürmeyi bilen, yanında iken sohbetinden kesinlikle sıkılmayacağınız bir küflü sever arkadaşlarımızdan.:canim:

Filizi,
    [Kendisi beni ebeliğe transfer etmiş ve bu konuda beni
    biraz sıkıntıya düşürmüş bir üye. Yeni yeni görüşüyoruz. Ama ben onun neşeli bir tarafı var gibi bir hisse kapılıyorum.

Sibelmert,
    Yazılarından bir enerji dalgası yükseliyor.
    Pratik bir zekası var. Yeni arkadaş olduk ama ben onu zaten takipteydim. Yakaladım, bırakmayada hiç niyetim yok.:Frnds:

Evet 8'e sıra geldi.
    Ama ne yapayım 10 üye demişler, benmi çıkardım sayıyı yani, :füü:
    Cuırium,
    Ben ona şaşıp kalıyorum çoğu vakitler.
    Ne zaman yatar ne zaman kalkar, hangi ara dinlenir bilmem. :help:
    Gözü açık uyuyor sanırım birde uyurgezer olması ihtimali üzerinde duruyorum.
    Bir teorimde süpermen ile bir akrabalığının olabileceği aklımdan geçiyor.
    Enerjisine gıpta ediyorum.:saygilar:
    Banada biraz satsa ya, kaç paraysa veririm.
    Çok ihtiyacım oluyor bazı vakitler.

Ela86,
    Sesiz sakin sevimli bir arkadaşımız. Sıcacık, yumuşacık bir kalbi var. Avatarındaki çiçeklerden biriyim ben.
    Ona göre onu alacak olan kelebekler önce benim testime tabii olacaklar.
    Dilerim her şey gönlünce olur.:gül:

Çitlenbik,
    İlk üye olup aktifleştiğim zamanlardan beri bir arkadaşlığımız var.
    Şiir sever benim gibi. Bu günlerde çok görüşemiyoruz.
    Yerini bir başkasının kesinlikle dolduramayacağı bir candaşımız.
    Ve ben onun yokluğunu hissediyorum.:Lv:

Evet nefeslerini bırakabiilrsiniz artık. Bitti.
    Herkes dağılabilir. Yemeği ocakta olanların, kontrol etmesinde bir fayda var.
    Bundan sonra bi daha beni buraya sokmayacaksınız gibime geliyor.:füü:

10. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Alkane Ankaradaşım, beni görmeyince köşe bucak arayan kişi:Lv:
    Angel333 fazla sohbetimiz olmadı :füü:
    Cezminur eski bir dost :) benim için önemli kişilerden biri:canim:
    Emma kankim, dostum, sırdaşım, kardeşim benim herşeyim:Frnds:
    Karawolf arada görüşmesekte kendisi tanıdığım kadarıyla ciddi bir beyazdizi meraklısı:Lv:
    Little benim ufaklığım, yeni Ankaradaşım umarım tanışma fırsatımız olur kendisiyle:füü:
    Meleksi Meleksi Meleksi Meleksi.... candır, dosttur Emma ve Cezminur gibi çok eski doslarımdan biridir:Frnds:
    Nur Tanesi şiirleri ve güzel söyleri ile gönüllerimizi fetheden Nurtanem benim :gül:
    Zipper Zipper'i kelimelerle anlatmak mümkün değil, benim yeni yeni tanıdığım muhteşem bir kişi, seni seviyorum Zipper:Frnds:
    Özgür Ah Özgür, ne desem ona bilemiyorum, forumun admini, arada kızsa da kimseye kıyamaz, kurallarından ve çizgisinden asla ödün vermez ama sakın kızgınken yanında bulunmayın nerede bir delik var kesinlikler oraya saklanın derim:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

11. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

alkane: Alkane sakindir, mantıklıdır. Komiktir de. Güvenilirdir. Severim ben onu. O da beni sever, düşünür bilirim :) Samimi olduğunu düşündüğüm, bildiğim üyelerden. Alkane bir insana ilgi gösteriyorsa, o kişi onun için gerçekten özeldir.

angel333: :) encıl da arada sırada uğrasa da her daim foruma renk katanlardan. Komplekssiz, gülmeyi seven neşeli üyelerden. Sevimli şey.

ela86 : eloşum, kaç kez yorumladım ben seni? Tatlı, ballı, anlayışlı kişi. Hep sakin, hep olumlu. İyi bir dinleyici. Belli bir çizgisi olup onu hiç bozmayan insanlardan. :Lv:

Eun sung: :D beni gülümseten hatta sesli sesli güldürenlerden. Delikanlı üyelerden. Severim kendüsünü. :Frnds:

Mim: Hımmm… :D Şimdi mim öyle kolay kolay anlatılmaz. :D Bana pek çok açıdan benzeyen, gönlü çok çok güzel üyelerden. İyi bir dinleyicidir o da. Olaylara yaklaşımı hep mantıklıdır, yumuşaktır. Kalenderdir :D Kimse bilmez ama komiktir. Zeki birşeydir, hem kültürlüdür de. Kuzucum o benim. Hayatta belli bir duruşu olan ve bunu önemseyen insanlardan. Saygı duyduklarımdan, sevdiklerimden… kendime herşeyiyle yakın bulduklarımdan. :canim:

nur tanesi: Mesajlarıyla neşelendiren, iyi yürekli, komik, kalemi kuvvetli, kıpır kıpır üyelerden.:Lv:

sha.: Şair yürekli. Esprili. Mesajlarıyla günümü aydınlatan iyi yürekli, güzel kişi. Gözümün aradığı kişilerden, tatlım, kuşum, foruma en çok emek verenlerden :) :Lv:

zipper: şimdi zipzip sevgi doludur. Yumuşaktır. Candandır. Benziyoruz bir yönden aslında ;) Benim için de o candır. (sağol yazdıkların için.) :Lv:

Özgür: Hımm… Ne desem bilemedim. Onunla ilgili çok çeşitli fikirlerim var :D Uzlaştığımız pek az konu var. Ama yumuşak kalpli biri olduğunu biliyorum. Sonra bu foruma çok emek veriyor, işini sahiplenen ve iyi yapan insanlara saygı duyarım. İyi yürekli. Dürüst. Komik.

çitlenbikk: canım benim, tatlı ablam. Muhabbeti çok tatlıdır. Yerinde öğütler verir. İyi kalplidir. Herkesi sevecek kadar geniş bir yüreği var. :Lv:

12. alkane

alkane Well-Known Member

Bukito: Kültürlü bilgili,çok okuyan ve kitap yorumlarını severek okuduğum kedi sever arkadaşım benim:)

Ekabir 16: Ay ben ona ne desem bilemedim şimdi:D Eko deyince durup bi düşünmek lazım yani:D Komik,gerçekçi,üşengeç...yazdıklarıyla beni bazen şaşkına çeviren,bi o kadar da güldüren biridir.O kadar üşengeç ki, chatteki mesajlara cevap yazmaz.:hih:Hatta lak lakda gecenin ilerleyen saatlerindeki muhabbeti insanın uykusunu getiriyor:D:p

Filik 24:Küflünün çevirmeni:sak sak::saygilar: eskisi kadar göremiyorum kendisini.Sordum,öğrendim yine bizim için kitap çeviriyormuş canım benim.:gül:

Filizi:Panda severdir kendisi:D ilk tanıştığımda sanırım konuştuğumuz konulardan dolayı Dr. sanmıştım onu:D kibar ve naziktir kendileri:)

Küflükitapçı:Çok iyi tanımıyorum kendisini, ama tanıyan arkadaşım onun için güzel şeyler söyledi.Bu arada onun nicini çok sevdim :)

Lıttle: Ayyy lıdim benim ya çok sevimli,mesajlarıyla beni her daim gülümseten,düşünceli,nazik kibar ve 4 çocuk isteyen:D küçük kardeşim benim:) severim ben onu, oda beni sever zaten yukarıyada yazmış duygularımız karşılıklı.İyi yerlerde olmayı hak ediyor.Dilerim ki hayatında tüm istedikleri olur:Lv:

Meleksi: Küflünün hala yeni gelini diyorum ben ona:D ondan sonra evlenen olmadı aramızda.Eskisi kadar pek sık gelmiyor buralara, sanırım Sergeisiyle meşgul oluyor:p Bu arada o da çok kitap okur;)

Nurtanesi: Kıpır kıpır,durduğu yerde duramayan,hızına yetişemediğim arkadaşım:D maaşallah diyorum kendisine.Çok düşünce ve kibardır, herkesin halini hatrını sorar canım benim:)

Yakamoz:Bana bir kitap sormuştu o şekilde tanıştık,çok muhabbet etme imkanımız olmadı malesef, çalışma saatleri ve evindeki yoğunluğundan dolayı saatlerimiz pek uymadı.Düşenceli ve kibar biri:)

Zipper:Nicini gördüğümde zip zip zippppp diye bağırasım geliyor:D Can arkadaşım canan arkadış benim, hayata aynı pencereden bakıyoruz:) ortak noktalarımız çok...kısacası seviyorum seni zipperimmm:Lv::Lv::canim:

13. zipper

alkane: bilmem ki daha başka ne diyebilirim onun için ,çok sevdiğim..kaybetmek istemediğim..uzakların bana yakın ettiği,canım o benim,çılgınlığını,sohbetini ,herbir şeyini sevdiğim :Lv: :canim: :mjk:

Emma :Emma geç tanıyıp çabuk sevdiklerimden ,böyle kendine has tarzı var, görünce tanıyorum artık:) sakin durup birden güldürenlerden :D :cool:

eun sung:Tanıdığım en yürekli insanlardan ,özel hayatımdaki bi arkadaşıma benzetiyorum onun harbiliğini..o hep güçlü olacak biliyorum hayat ona ne getirirse getirsin ,çünkü içinin temizliğinden güç alıyor,yolun açık olsun eunum istanbuldaşım:Lv: :mjk:

filizi: 2.Bursalım bir gün gelirsem mutlaka tanışmak istediğim...Neşemi,sohbetimi ,gecenin geç vakitlerinde tatlı bir çocuksuluğu paylaştığım,çok tatlı ve samimi bulduğum..höytümm :Lv: :mjk:

fosilll:Ahh benim başka bi çılgınım:D laklaka bıraktığı mesajlarına çok gülüyorum hayata bakış tarzını çok seviyorum,uzak ama o da yakınlardan;) :Lv: :Frnds:

LITTLE:Bazen görünmeyen engeller giriyor aramıza,ben onu görmeden sevdim,sevgisini sevgime ekledim,aynıydık çoğu zaman,o yüzden tek bir şey yazacağım onun için,kendisi bunun anlamını bilir:Kardeşim :Lv::mjk:

nur tanesi:Onun heyecanlı sevgisini,nazik ilgilenişini ,incelikli dokunuşlarını seviyorum çok zaman olmadı tanışalı ,ama hep varmış gibi hissettirdi sağ olsun,nurcum seni de :Lv::mjk:

sha:işte bir küçük sürpriz..sürpriz yumurtam o benim dışı tatlı ,içinde ne var diye merak ettiriyor,heyecanlandırıyor,mesajını görmediğim gün özlettiriyor,gülen gözlerin hep aynı ışıkla parlasın canım benim:Lv::canim:

you max: Yeni arkadaşım ,içinde birikmiş duygularını anladığım kişi..nazik yapılı,düşünceli,her şey güzel olacak inşaallah,sabır ve dua diyorum canım:gül::Frnds:

coopercem:En yeni üye ,hocam merhaba diye başlayan mesajını görünce nooluyoruz dediğim kişi.hoşgelmiş forumumuza:)

fatma20:Afyon kaymağı,uyumlu şahsiyet,jet hızıyla müdavim olan...neşeli ve çılgın bi yanı da var,çok tanıyamadım ama bu kadarı da fena değil de mi;)inşaallah sen de dileğine kavuşursun fatma:) :gül:

biri daha var ki;o kendini bilir..sıcak kalbi ,zarifliği,iyi niyetiyle birleşince ortaya bomba bir şey çıkmış:mjk:beni hep mahcup ediyor, ne yapsam diye düşünüyorum hep,yüzünden tebessümü, içinden neşesi,hayatından sevgisi hiç eksik olmasın :Lv::canim:

on kişiden fazla oldu,çünkü yazıya başlarken olan kişilerle bitirirken olanlar farklılık gösterdi:) profilimi şenlendiren herkese sonsuz teşekkürler efenimm :mjk:

14. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

alkane; düşünceli, sevecen, süper anne, güzel yürekli ve daha hakkında birsürü şey denilebilir. ve kocaman öpülür. :mjk:
    angel333; nickini seviyorum, görünce gülümsüyorum, güzel insan :mjk:
    bermer; eşine aşık, çocuklarına aşık, hayata pozitif bakan, güçlü ve gülümseten biri. :mjk:
    Emma ; kendisi çokcaa tatlıdır, şekerdir, ballı lokmadır, yanakları sıkılası insandır :) severimm ki :mjk:
    eun sung ; ruhdaş, mutlu olmayı hak eden biri, çok sevimli ve düşünceli.. hal hatır sormadan geçmez. iyi ki dediklerimden.
    LITTLE; zeynep'm, herşeyini severim. bazen kendimi onda görürüm. ortak sevdiklerimiz çok var. gülümsetir beni varlığı :) :mjk:
    meleksi; melek gibi hatundur. eşini sever, mutluluk güneşi gibi :mjk:
    nur tanesi; çok düşüncelidir, ufacık kalbinde herkese yer vardır. öpülüüür çokca :mjk:
    Pl1; pele'm ablam canım, cicim, gözbebeğim, oğlunu kıskanmışımdır hep ( bunu ilk söylüyorum eheh ) çoook değerlidir kendileri.:mjk:
    zipper; zip, ablam, öz ablam olsa bu kadar çok severmiydim bilmiyorum. çok düşünceli, yüreği güzel, herşeyin en iyisini hak eden biri. iyi ki vvar, iyi ki tanışmışız. :Lv: :mjk:

bu 10 kişi benim için değerli kişiler, özel kişiler, yürekleri güzel kişiler, varlıklarına şükrettiğim kişiler. İyi ki varsınız hepiniz! çokca büsbüyük öpüyorum hepinizi! :mjk:

15. zipper

benim öz kardeşim olsaydın yine en az bu kadar severdim,eminim çoğu da olurdu,teşekkür ederim güzel sözlerine..bu forumda beni hiç yanıltmayan insanlardan oldun ,sen de çok özelsin canım :Lv:

16. bermer

bermer Well-Known Member

alyazmalı: Ziyaretime gelmiş keşke bir merhaba deseydi, ben diyeyim dedim kapı duvardı, yeni üyeymiş tanışırız inşallah...

Curium: Şu aralar iletişimiz az nedense, yoğunluktan diye düşünüyorum. Çalışkan bir kızcağız, onun da ayrı bir hikayesi var, mutlu sonları hakkettiğini düşünüyorum. Hayırlısı ile bir de kadroya geçtiğini duyarsam yolda altın bulmuş gibi sevineceğim...

gazoz_agaci: Ziyaretime gelenlerden, merhaba demesini isterdim.. Kendisi hakkında yazdıkları merakımı uyandırdı, tanışırız umarım..

LITTLE: Hıım.. o da şu ara sessizlerden.. Sanki Ankara yaramadı gibi, İzmir'de iken sanki daha sosyaldi. Umarım hayatında olup bitenler iyidir, iyi olmasını isterim.. Bilmem neşesini özledim sanki..

mythh: Ziyaretime gelenlerden, eski üyeymiş ama çok sosyal değil, yani çok görmedim, görmeyi isterim ama..

phygmalion : O da ziyaretime gelmiş, eski üyeymiş ama çok katılmıyor mesaj adedi azdı çünkü.. niki ilgimi çekti..

Sei La Mia Anima.. :D :D :D Onu da Arnav'cı yaptım. :D Çok şeker bir şey.. Nikini çok sevdim, eğer sandığım gibiyse takdir de edebilirim. Dur bi sorayım bunu :D :D

Yakomoz: Yeni tanıştık ama kanım ısındı, kafadar, dah sık görmek isterim onu.. :)

You max: Hıım şimdi ne desem ona ben, ayrı hayatları yaşayan ben gibi, hissediyorum bazen, içten, sıcak kanlı, düşünceli ve samimi bir yürek olduğuna inanıyorum. İyi ki tanışmışız.. :D O da Arnavcı oldu.. :zuhaha:

Çitlenbikk: O dünya tatlısı, derin düşüncelerde iken nasılsın mesajı ile kendini iyi hiisettirebiliyor, çok nazik, hissiyatlı bir candır O, iyi ki tanışmışım..

17. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

alkane düşünceli, nazik
    BEYAZ nicki gibi temiz kalpli
    curium gıskanç hemi de ne gıskanç bilemezsiniz
    Daphne. aramızda yeni fazla tanıyamadım ama sıcak kanlı çabuk ısındık forumcanak.
    Nerissa senelerdir tanışırız ama fazla sohbetimiz olmadı, umarım bugünden sonra olur..
    nur tanesi nurtanem, birtanem, cana yakın dostlarımdan biri
    sevecen kelimeler yetmez onu anlatmaya :gül:
    you max bana hep max dondurmayı hatırlatsa da radyo müdavimlerinden biridir...
    zipper ne diyebilirim ki nasıl anlatabilirim ki benim zipimi, can dostum desem yeterli mi ama kıskanmayın 1 tane can dostum olabilir:$
    çitlenbikk bana hep çitlenbikleri ve papatyaları hatırlatan ablam :gül:

18. alkane

alkane Well-Known Member

Bermer:Forumun çılgınlarından:Lv: bu aralar canı biraz dar ama geçecek inşallah :)

Bukito: Kedi sever, kahve sever, okumayı sever. Yokluğunda aradığım arkadaşlarımdan:Lv: Epeydir yoktu ama şükür iyi haberlerle döndü:)

Curıum: Bilim kadını,(hep bilim adamı mı olucak dimi ama?), çalışkan, uykusuz, huysuz:p (kafiyeli oldu dimi:D) severim ben onuuuuu:Lv::Lv:

Filöz: :ha:

Nur tanesi: Nar tanesi, bir tanesi diyesim geliyor hemen:) Pek düşünceli ve naziktir.:canim: Hem de çok marifetli ve iyi bir annedir. Çok güzel su böreği yapar.:sak sak: Her yere yetişir. Bkz. Kafe ye evde misafir varken bile uğrayıp selam der.;)

SblMrt: Oyy oyyy benim çılgın arkadaşım ya:Lv: nedense senin nicini görünce hep böyle gülesim geliyor :glmsm2: Sohbetini ve açık sözlülüğünü çok seviyorum Ziboşum:Lv: Ayrıca çok okur,hatta durmadan okur :dil: (kıskanıyorum ama ya)

Selda06: :ha:

Sleepless: Hani vardır ya çok sık görüşmezsiniz, ama hep merak edersiniz, nasıl acaba? iyi mi diye benim için öyle üyelerden birisin:) Aslında daha sık gelsen ne güzel olur.

Yakomoz: Gurbet ellerde yaşayan,okumayı seven düşünceli arkadaşım benim.:) Vicdan sahibi, kendi ayakları üstünde duran güçlü bir annesin :canim::saygilar::Frnds:

Youmax: Onunlada pek rastlaşamıyorum ama tanığım kadarıyla iyi bir forumdaşım benim:)

19. zipper

Ama ama amaa senin profilinde ben de vardıımmmm:':)':)füü:

20. alkane

alkane Well-Known Member

Benim baktığımda göremedim seni bi tenem sanırım çok ziyaretçim olmuş:D
    Hem seni yazmasamda biliyosun ki sen benim "kankim, dostum,sırdaşımsın:mjk::Lv:

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş