bir gelisim gördüm sanki..gördüm ,gördüm gelisim gördüm:Yihu:tesekkür ederim clondike.. bati kültüründe, kizil sacli kadinlar ve kizil kisraklarla ilgili orta cagdan kalma pek cok benzetme var:füü:özgür ruhlu,agresif ve tutkulu olduklari düsünüldügü icin ugursuzluk getirdiklerine inanilmis:kzgn:halen kizil sacli kadinlari kizdirmak icin kullanildigi oluyor..burada da görünce komik geldi birden... edit: okyanusu asmak mevzuu, asigin hizinin ses hizina ne kadar yaklasabildigine bakar:füü: ticari seferleri durdurulmadan önce Concorde´ler Atlantik´i 3 saat gibi bir zamanda gecebiliyorlardi galiba
Bana birisi adamın Atlas Okyanusunu o kadar kısa sürede nasıl aştığını açıklasın lütfen… ben hemen açıklıyorum..tabiki de aşktan clondike..:zuhaha::zuhaha::zuhaha: başka neden olabilir ki..:zuhaha: teşekkürler..emeğinize sağlık..
Bana birisi adamın Atlas Okyanusunu o kadar kısa sürede nasıl aştığını açıklasın lütfen… ben hemen açıklıyorum..tabiki de aşktan clondike..:zuhaha::zuhaha::zuhaha: başka neden olabilir ki..:zuhaha: teşekkürler..emeğinize sağlık..