Richelle Mead - Vampir Akademisi 4 - Kan Sözü

'Kitap Özetleri' forumunda crazysweet tarafından 9 May 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ruhbağı

ruhbağı New Member

VAnın filmi oluyor sanırım rose yi '/.33 SOPHİABUSH OYNUYACK

2. ---

--- New Member

ben D&R dan sipariş veriyorum üye olman lazım:saygilar: sanırım hem D&R da 50 tl yi tamamlarsan kargo üzceri ödemiyosun:sak sak: bence d&R dan al başka gitti gidiyor olabilir ama ondan hiç almadım bizim bilgisayarcı güvenilir diyo haa bu arada bilgisayarında iyi bi virüs programın olsa iyi olabilir güvenlik için:canim:

3. ---

--- New Member

wuuu sprmiş:zuhaha::zuhaha::zuhaha: ben kan sözünü D&R dan sipariş verdim geçengün daha :canim::sak sak::sak sak:kitap tedarikte ama 2 3 gün sonra gelir herhalde ayyyy çok mutluyum:D:D:sak sak::sak sak:

4. ---

--- New Member

evt bencede sen geride kalmışsın baya :füü::füü: kitap çıkalı bay oldu diyebilirim ama tabi ben daha yeni alıyorum:kzgn::kzgn::kzgn: 5. kitabının da ing. okudun mu nasıl kitapta noluyo:help::help:

5. evil_girl

evil_girl New Member

:Yihu: nihayetindee :D:D

6. crazy_-_buse

crazy_-_buse New Member

saol fikir verdiğin için

7. ---

--- New Member

ne demek ;);)
    bişey sorucam kan sözü kaç sayfaydı??? :help::help:

8. erva xp

erva xp <b>"masalcı"</b>

400 den fazlaydı... kitap eline geçince bir iki bölümü yayınalasana (bende hafta sonu d&r a gidicem alıcam okuycam yaaaaaX))

9. crazy_-_buse

crazy_-_buse New Member

son bölüm olmadan 512 sayfa ama nasıl bittiğini bile anlamadım ben (diğer kitaplar gibi) ve artık şu ruh bağı da çıksın 1 haftadır en üst sırada bekle bekle nereye kadar...

10. Freesia

Freesia New Member

Kitap çıkmış sonunda. Hatta ilk bölümü diğer başlıkta biri paylaşmışş :)

11. ---

--- New Member

kitaplarım gelmiş antalyaya:sak sak::canim::zuhaha: (int. sipariş vermiştim de) bugün yada yarın elime geçer okur okumaz size bilgi veririm:canim::canim::Frnds::Frnds: offf çok mutluyum karnımda kelebekler uçuşuyo sankı :zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha: :):D:canim::Frnds::sak sak::sak sak:

12. erva xp

erva xp <b>"masalcı"</b>

ohh ne güzel yha ay aglıycam resmen

13. crazy_-_buse

crazy_-_buse New Member

artemisin sayfasında satışa sunulduu yazıo yani kitap çıkmışşşş ama kitapçılara 1 haftadan önce gelmez die düşünüorum kan sözü öle olmuştu.nese bu sefer param hazır hemen alcam:))

14. aslı19

aslı19 New Member

yaa arkadaşlar bunun e-bookunu verir misiniz

15. erva xp

erva xp <b>"masalcı"</b>

ıı o biraz zor daha satısa sunulmadı yane kitapcılara gelmedii bir iki haftaya anca buluruz bnce e book unu...

16. ---

--- New Member

ooo kitap çıktı mı??? :sak sak::sak sak::sak sak::sak sak: sonunda diyorum :saygilar::saygilar:eek:fff ama ben kitaplarımı daha yeni aldım ondan dolayı belki hemen alamam :':)':)':)':)'( neyse en azından kitaplarım geldi :cool::cool::Frnds::Frnds:

17. nisanur

nisanur New Member

tesekkrlerr

18. jamgas

jamgas New Member

.dd.d

19. edan

edan Member

tşkkler

20. ester

ester New Member

teşekkürler