BD Harlequin Robyn Donald - Ç.Y. By Royal Command Serisi 3 - Soylu Bebek Pazarlığı

'E-Kitap' forumunda YıldızlıAtlas tarafından 9 May 2011 tarihinde açılan konu

1. serapares

serapares New Member

teşekkürler

2. ayse_77

ayse_77 Member

Teşekkürler

3. harikaya

harikaya Well-Known Member

teşekkürler

4. gullu3451

gullu3451 Active Member

emeğinize sağlık

5. kpraa

kpraa Member

harika bi özet bayıldım :) özelliklede "nedense hep prensler yakışıklı olur sanırım Prens Charles çakma prens ya da doğumda karıştı" kısmına :D paylaşım için çok teşekkürler ellerin dert görmesin

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

teşekkürler

7. szr

szr New Member

teşekkürler

8. hayyamkolik

hayyamkolik Member

teşekkür ederim

9. arcazk

arcazk New Member

emeğiniz için çok teşekkürler..

10. silvermist

silvermist New Member

11. melosiros

melosiros New Member

tesekurler

12. voemdoil

voemdoil New Member

teşekkürler

13. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

İsteğin yerine geldi Hilal'im. Aslında çirkin bahtı versin demek lazım. Çirkinlerin kaderi güzel olur diye yaygın bir inanış var ya...Prens Charles da inanışımı körüklüyor:D Hem çirkin hem prens yerim böyle kaderi ben:p

Müdavim ders çalışacak. Sınavlarına az kaldı. Öğrenci olanlarada duyurulur. Ders çalışın kitapta okuyun tabi..

Hilal'ime kıytırık prensler az gelir. Eli yüzü düzgün helal süt emmiş ehl-i iman iyi aile çocuğu aranıyor. E mürekkep yalamış olması vicdan ve akıl sahibi olması da cabası elbette.

Her bd'de dalga geçilecek bir şey mutlaka vardır:D Tek dozla iyi kafa yapıyor( bu ara dilim bozuldu hayırdır inşallah:p) Çırak yeni legolarıyla pek bir mutlu bu ara. Kendisiyle oynamam için beni çimdikleyerek ikna ediyor sağolsun. Tatlı olup olmadığı tartışılır:D

Eevet evet bir prens gördün ama Hilal'e kaptırdın:D Son prenside biriniz kapsın kızlar. Prens William'ı Kate kaptı Harry boşta galiba:) Babalarına çekmemişler eli yüzü düzgün taifedenler:D

14. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Okuyup keyiflendiğiniz için asıl ben teşekkür etmeliyim. Saçma salak şeyler okurken pek çoğumuzun iç sesi böyle söylenir:D Ben kendi sesimi dışa verdim biraz. İtiraf edelim haydi bdler çerez gibi ama olay örgüsü kısa zamanda olup bitişi kesinlikle absürd. Hele o kızların içinde yükselen ateş yok mu... Öldürüyor beni. Vahşi dehşet cazibeli erkekler falan:p
    Tatlım sana tencere seti feda olsun size bir şey olmamış ya. İtfaiye kapıya dayanmadan farketmişsin önemli olan o. Bundan sonra sen yemek yaptıktan sonra aç Küflü'yü yoksa senin bd kapağı işkillenecek(coraline sana cidden bir şeyler oluyor bu kelime de nedir böyle:D) bu ne diye:D Malum kızlara özel bölge burası:D

Zevkle ve keyifle senin namına öpüyorum dünür annesi. Seni özledik bilesin. (Bu sırada Çırak 'Nnnneee nnnee' melemekle meşgul. 'Meee' lemiyoruz biz 'Nnneeee'liyoruz:D)

15. mervemlaz61

mervemlaz61 New Member

tşekurlerrrrrrrrrrrrrrr

16. ecemce

ecemce Well-Known Member

çok teşekkür ederim.

17. kanaryazeyno

kanaryazeyno New Member

teşekkürler

18. k-gez

k-gez Active Member

çok saol