S.S. Atıcı - Kimliksiz

'E-Kitap' forumunda elly tarafından 7 Oca 2012 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. bhr

bhr Member

teşekkürler...

2. minik

minik Member

Böyle bir kalemin sessizliğe gömülmesi yazık olurdu zaten..Ama şimdi de Deryal'ın etkisinden nasıl çıkıpta başka bişey okuyayım bilemiyorum..Sindirmek için uzun bir zaman lazım sanırım..
    Yeni kitaplarını sabırsızlıkla bekliyorum ve zaten her yoldan da takipteyim..
    Tekrar teşekkürler..
    Kaleminin ışığı hiç sönmesin S.S. Atıcı...:)

3. devil_7

devil_7 Well-Known Member

Alec ile Deryal`i karşılaştırdığımda kesinikle Deryal derim. Leonard da iyi ama Kimliksiz benim için muhteşemdi belki de ilk onu okuduğum içindir. Gerçi hiç mütevazilik yapamıyacağım kesinikle Kimliksiz daha güzeldi. Okuduğum her kitapta her kahramanda Deryal`i arıyorum...

4. elly

elly New Member

Oyyyyyyyyyy...... Yemin ediyorum yorumları okurken 32 diş sırıtıyorum. Yazar'ı düşünemiyorum bile =) Yazdığı ve yayınlamak istemediği (Olmamış dediği) Türk karakterlerli kitabı var... Ama istemiyor onu :/ Halbuki ben çok beğenerek okudum :) Ama Alec'in de yeri çok ayrıdır bende. Günlerce devamını bekleyip nefesimi tutarak okudum. Ama Deryal de hediyem olduğu için.... :) Ölsem vazgeçmem :) :D Çok sevindim beğenmenize...

5. minik

minik Member

Şimdi bunu dedin beni bitirdin..Senin görevin tabi kabul edersen :) bu kitabı da en kısa zamanda bize ulaştırmak....Bizim görevimizde bayıla bayıla okumak...

6. elly

elly New Member

Yayınevi gibi çalışıyorum zaten :D Amatör (Ne kadar amatör denilirse!) kitapları e kitap yapıyorum, kapak filan :D (Sadece birkaç kişiye). Leonard tarzında var bir tane Toplama Kampı. O düzenleme de... Sonra ben Evren'ciğim için ısrarlara başlarım :)

7. nila

nila New Member

teşekkürler

8. haticedevecioglu

haticedevecioglu Active Member

teşekkürler

9. sezqi

sezqi New Member

Öldümmm bittiiiimmmmmm :D Çok çok çok güzeldi bayıldım tek kelimeyle :)
    Hatta oturdum ağladım bi güzel :D Allah'ım yaa Deryal diyorum sadece <3 teşkkrler :)

10. m_zumrut

m_zumrut New Member

kesinlikle sana katılıyorum ve içten kocaman bir teşekkür gönderiyorum.
    Bence de herkes okumalı ve görmeli bu hikayeyi...
    Ben senin sayende tanıştım yazarla.

Kimliksiz isimli hikayesinden sonra Leonard ı ve oradan da R.arlem İkili Açmaz ı buldum.. hem harika bir eser ki onuna birlikte iki yazarı tanıdım böylece...

Neyse ne diyordum Bayıldım bu hikayeye.
    Hele ki Deryal :Lv:

Canım sıkıldığında ya da aklıma estiğinde açıp sil baştan okuyorum..

Çok teşekkür ederim bu paylaşımın için, S.S. Atıcı ve doğal olarak da Kimliksiz i tanıyabildiğim için...

:gül:

11. m_zumrut

m_zumrut New Member

evet, bende bunu soracaktım.
    Bir yorumda Leonard gibi düzünleme de başka kitap var demişsin bu konuyla ilgili bilgi verebilir misin?

Bir diğer sorum da ;
    1-)S.S. Atıcı
    2-)R.Arlem
    3-)S.Diyar
    4-)T.Elly Kat

sayende S.S. Atıcı ile ve R.Arlem ile tanıştık.
    Peki geriye kalan iki isim kimdir? (kullanıcı adın bana T.Elly işaret ediyor ama ? :p )
    Ve yazdıkları sadece bizlerle paylaştığın hikayeler mi dir?

R.Arlem kitabımının sunuşunda üç kardeşten bahsediyor...
    Ben bir kitap okuduğumda yazar hakkında da bilgi sahibi olmak isterim, yazdıkları hakkında falan ki Kimliksiz bende çok ayrı yeri var, Deryal'in :Lv:
    Bu nedenle bilgin dahilinde ise paylaşabilir misin?

Teşekkür ederim, bu güzel paylaşımların için :saygilar:

12. salem

salem Active Member

teşekkürler

13. voemdoil

voemdoil New Member

teşekkürler

14. zabadan

zabadan New Member

saolasın eline saglık

15. TJN

TJN New Member

emegıne saglık

16. elly

elly New Member

Tabii ki bilgi verebilirim. Çok memnun oldum böyle sorular sormana da :) Çok teşekkürler öncelikle yazarlar adına. Öncelikle S.S. Atıcı ile ilgili soruları cevaplayayım.

Leonard'ın tarzında bir kitabı var düzenlemede. Eski zamanda, savaşçı bir kızımızla ilgili. Ama Leonard'ın masalsılığından uzak, gerçekçi bir temele kurulu. Kimliksiz en son yazılan kitabı. Ondan önce yazılmış 5-6 kitabı daha var. işte o yenilerini yazarken bu eski yazılmışları düzenlemeyi düşünüyoruz tek tek.

R. Arlem, kan bağıyla bağlı olduğu kardeşlerden bahsetmiyor. Biz birbirimize yürekten bağlı kardeşleriz.

S. Diyar'ın çok uçarı bir hayal dünyası var... Bitirdiğinde ortaya nasıl bir şeyler çıkaracak merakla bekliyorum...

Aslında bu 4 kişinin 4'ü de farklı tarzlarda yazıyor gibi.

T. Elly Kat'e gelince... ( =) ) O fantastik yazıyor... Çoğunlukla. Düzenlemede olan bir tane ve hala yazılmakta olan bir kitabı daha var.

Tabiii kızlarımızın okumaya ayırdıkları vakti, yazmaya da ayırmaları lazım :)

Çook teşekkürler ilgin için. Umarım yardımcı olabilmişimdir... Bu arada R.Arlem'in önsözünün gerçekten fazlasıyla merak uyandırıcı ve sıcacık olduğunu düşünüyorum ben de :)

17. ayşeg

ayşeg New Member

teşekkürler

18. libe

libe New Member

teskkürler

19. gocebe__

gocebe__ New Member

teşekkürler

20. leyla_yy

leyla_yy E-kitap Müdavim

emeğine sağlık :)