Çok teşekkür ederiz güzel sözleriniz için. Arkadaşımı da beni de çok mutlu ettiniz gerçekten. Aslında bizde herkes birbiri için çalışıyor, bir şeyler yapıyor... Karşılıksız olarak böyle emek ve fikir alışverişini artık hiç bir yerde bulamıyoruz... Elimizdekine sahip çıkıyoruz. Biz de çok memnun olduk :gül:
Emeklerin için çok teşekkür ederim. Hermes aynı zamanda ticaretin ve hırsızların da tanrısı değil miydi?:füü:
İlk defa kolay affetmeyen bir kadın... Gözlerime inanamadım ve tabi çok mutlu oldum. Hemencecik afediveren kadınlardan sonra bu bana ilaç gibi geldi. Ben çabuk affedebilen biri olmadığım için heralde hep kızıp, sinir oluyordum. Burda sanki beni düşünüp yazmışlar S.S. Atıcı vazgeçilmez ve en sevdiğim yazar yine harika bir kitaptı... Not: yinede kimliksiz favorim, nedense
S.S. Atıcı'yı tanıdığım kadarıyla şu kadarını söyleyeyim; yazdığı kadın karakterlerde genellikle onun güçlü özelliklerinden bir tanesi mutlaka oluyor. Tanıdığım en güçlü ve güvenilebilecek kadınlardan birisi... Kalemine aşığım. Yazsın, bana küfretsin, harika geliyor... Beğenmene çok memnun oldum bu yüzden. Yorumun da ayrıca çoook güzel.