BD Harlequin Sara Craven - Yasak Gelin

'E-Kitap' forumunda clondike tarafından 5 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ayse_77

ayse_77 Member

Teşekkürler

2. mariposa

mariposa New Member

teşekkürler emeğine sağlık

3. clondike

clondike Well-Known Member

Sağ olasın. ebr sevinecek bu işe. Ben okuduğum için fark etmez...:zuhaha:
    Sevilen yazar konusunda tam bir BD fanatiği olduğunu belli ettin...:füü: İlk seferde % 50 olasılığa düşürdün. Tabii ki haklısın. ;)
    Bugün 2 dosya göndermeye çalışacağım sana. Tarama bitti ama oğlumun bilgisayarına el koydum. Benimki sorun çıkardı nedense.:eek:ff:

Ben de önümüzdeki Cuma kaçacağım 8-9 gün kadar. Arada girerim ama tarama yapamam. Aslında ben arşivimi hiç o gözle değerlendirmemiştim. Bir bakayım da ona göre bir de Yunan, İtalyan, İspanyol (benim tercihim) şeklinde yeni bir tasnif daha yapayım.:$
    Biraz moral bozacağım ama 2 Yunanistan seyahati yaptım. Biri iş için doğrudan Atina'yaydı. Birkaç Yunan işadamıyla tanıştım ama armatör değillerdi. :zuhaha::zuhaha:
    En zengini orta yaşın üstündeydi. Çok yaşlı sayılmasa da. Evli ve ikiz çocuk sahibiydi. Zaten kendisinin de bir ikiz kardeşi varmış. Adam çapkındı ama ben Caroline'nın deyimiyle kendi BD kapağımdan memnun olduğum için ve de evli erkeklerin çapkınlık yapmasından hoşlanmadığım için pek iyi izlenimim yok. Güzel ağırladılar gerçi. Sonra onlar da bizi ziyarete geldiler falan.
    İkinci seyahat gemi turu ile Yunan adaları ve Pire Limanı tabi yine Atina'ya idi. Bu sefer turistik amaçlı gittiğim için daha çok eğlendim. Yunanlılar değil ama gemideki yabancı turistler arasında çok yakışıklı olanlar vardı.Gemi zaten Yunanistan bandıralıydı. İstanbul Karaköy'den kalkıp, bir hafta sonra yine İstanbul Karaköy'e dönüyordu. Bu arada Mikonos, Santorini, Patmos, Rodos, Girit, Pire (Atina)'ya uğruyor. Arada bir de Kuşadası'nda demir atıp, turistlerin Efes'i ziyaretine olanak sağlıyor. Hararetle öneriyorum. Çok eğlendik biz.:)

Gong Yoo'nun asker dönüşü hayranları ile buluşmasını izlemiş miydin? O ne izdihamdı öyle..:sak sak:
    Geçen eşimle kızım, TV de aşk tarifi mi ne o isimde yemekli, aşçılı bir film izliyorlardı. Hayal kırıklığına uğradılar. Baştan izlemiyorum diye bana da laf söylüyorlardı halbuki. İkisi de hiç Kore dizisi izlemedi. Lafımı esirger miyim?
    "Pasta" dan ve "Gourmet" den sonra yemekli, restoranda geçen Amerikan filmi mi izlenir dedim.:zuhaha::zuhaha:

Bu arada My Girl' ü de izlemişiz galiba..:füü:

Ama olur da ümit edilen gerçekleşirse...:)
    Oğlum kalp rahatsızlığı ile doğduğunda yaşama olasılığı düşüktü. 5 yaşından önce ameliyat olması olanaksızdı. Ve ameliyat edildiğinde de sun-i kapak takılacak. O da kapağın cinsine göre 10-15 yılda bir tekrarlanması gereken bir operasyon olacaktı. 1,5 yıl önce 16 yaşındayken ameliyat oldu ve kapağı onardılar...:sak sak: Ümit etmeye bile korkuyorduk....:'(
    Alakasız bir yere çektim biliyorum ama... Hayat bu... her konuda beklenmeyen şeyler olabilir...;)

4. pelin1989

pelin1989 Active Member

teşekkürler

5. parsley

parsley Active Member

teşekkürler

6. selce

selce Active Member

teşekkürlerr emeginize saglık

7. emine

emine New Member

teşekkürler