BD Harlequin Sarah Holland - Acımasız Aşık

'E-Kitap' forumunda YıldızlıAtlas tarafından 13 Nis 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. tostosfatos

tostosfatos New Member

teşekkürler

2. gülsa

gülsa New Member

teşekkürler

3. valentin

valentin New Member

teşekkürler.

4. fat

fat New Member

sağol

5. mehtap açık

mehtap açık Active Member

tessekkür

6. voemdoil

voemdoil New Member

teşekkürler

7. rabua

rabua Active Member

emeğine sağlık teşekkürler:)

8. mozillas76

mozillas76 New Member

tşkkürler

9. keklik63

keklik63 Well-Known Member

teşekkürler ellerine sağlık

10. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

sevgili koca katili;
    öncelikle eşinize geçmiş olsun dileklerimizi iletelim. böyle durumlarda(40 yaşından 5 yaşına dönme)biz, hastalanınca mızmızlanan eşler için "aynı yaş grubu" çocukları bir araya topluyoruz. fiziken yetişkin insanların böyle davranarak nasıl göründüklerini anlamalarını sağlayan, onlara ayna tutan bir organizasyon. "haber okumak istiyorum" dediğinde aslında ya okey yada tavla oynamak istiyorum diyodur, yemeyin. laptop un kapağınıda "akranlarından" birisi tutar, böylece sizde "cinnet geçiren eş" durumundan yırtmış olursunuz. eğer eşiniz bunlara rağmen hala banane banane durumlarındaysa, ikinci bir yöntemimiz olan "bak uslu durmazsan doktor amca iğne vurur" a geçiyoruz. ama endişelenmeyin bu geçici bi durum. yeter ki siz metanetinizi koruyun, derin nefes alın, uzman personelimiz sizlere yardımcı olacaktır.
    sevgiler
    gözüm bacı :füü::füü:

sabırsızlandım şimdi kapağım pardon kitabım için:füü:
    şu "şılops":zuhaha:nasıl bi üründür, denendi mi onaylandı mı nereden temin edebiliriz, acil bilgi:füü::füü:yoksa yazışacak klavye kalmayacak:zuhaha::zuhaha:

11. eylemtr

eylemtr Active Member

Teşekkürler

12. kpraa

kpraa Member

harika bir özet daha :) paylaşım için çok teşekkürler

13. szr

szr New Member

teşekkürler

14. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Oğlumun kayınbabası için üzüldüm ama erkeklerin hastalığı 'pis' olur dünürüm. En mantıklısı at birkaç kaşık atarax meyva suyuna. Kafanı dinle:zuhaha:
    Kapak süpriz olsun istemiştim ama zamanlaması kötü olmuş. Bunun için senin bd kapağına uyuz olduğumu belirtmekte sakınca görmüyorum.
    Seni kapak tutucu olarak 2 saat ayakta koymasını protesto ediyorum. Katli vaciptir:saygilar:Ben sana düzenli yazarım merak etme sen:zuhaha: Temiz çamaşır ve bd getiririm. (aman Allah korusunn.)
    Rumuz:Azmettirici Dünür

15. YıldızlıAtlas

Bende öyle diyorum canım yaa. Yakışıklı zengin düşünceli insan başka ne ister ki. Otomatiğe bağlar aşk. Kızımız nankör ama. Dövelim... Bende yeme taraftarı değilim :zuhaha:

Bakın gözünüz şenlensin:D hiç bir laptop bu kadar güzel görünmemişti gözüme buketcim:zuhaha: ahah benim bd kapağı yaklaşıyor. Keyifli okumalar.

16. elifkose

elifkose Member

teşekkür

17. YıldızlıAtlas

ŞILOPS
    Ürünümüz garantilidir sayın kullanıcı. Salya su her tür sıvıya dayanıklıdır.
    Yok ben beğenmedim derseniz yanında gönderdiğimiz yan ürünümüzü kullanabilirsiniz ki kesinlikle 2. üründe işinize yarayacaktır.İsme özel hazırlanır. Kapaklara pardon kitaplara göz atarken yanınızda bulundurmanızda fayda var. Sipariş alınır. Stoklarımız sınırlıdır. Erken kalkan yol alır hanımlar:füü:
    YAN ÜRÜN

18. sonsuz

sonsuz Active Member

teşekürler:)

19. mervee

mervee New Member

20. janeeyre

janeeyre Active Member

tesekkurler

Bu Sayfayı Paylaş