aferım arkadasım:canim: tebrıkler canım ve aferım dogru yoldasın ıtalyan ıspanyol yunan herturlusunu alabılırısn yeterkı seyhımden uzak dur ıste bu hıc dokunmadan hemen oku ve unut aferım super bır ceza bak gozum ustunde ona göre tamamdır ozmaan ıkna oldum gelıyor lınkler super espırıydı beyhanh çölde kayboldu buldum getırıyorum sımdı
o sondakı smıley ne benımı kandırıyorsun yoksa:kzgn: verdım lınklerı :'off: Allahtan bugun bı tane daha seyh geldı :Yihu: Tınkerbele tesekkur edın sız o bana seyhlı bd taramasa daha cok beklerdınız bu seyhı ve daha okumadan verdım :'( gec vakıt anca okucam daha bır suru bd var duzenlıcegımff: neyse hadı keyıfle okumalar sıze:bye: ben boynu bukuk duzenlemeye:'(
Teşekkürler yelken, Yine bizleri mutlu ettin....yelkenler fora.........Ser_reS'e yakalanmadan okuyalım....
ben de misteroya katılıyorum Ser_reSçim, italyana karşılık bütün şeyhliler senin olsun paylaşım için teşekkürler yelken ve Ser_res
yelkencim yüregine sağlık çok istiyorum bu kitabı :canim:serrescim sanada cok tesekkür ederim seyhini bizimle paylastıgın için bu hasta halime çok ii geldi (acıtasyona devammı ediyorum ne:zuhaha:canim: