son okudugunuz seyhlı bd ve kıtap olmasını ıstemıyorsanız usluca okuyun ve kıtabı unutun:kzgn: söyle yapıcaz ıcersıne seyh yazın bıtane uydurma sonra benı kandırın seyhlı bd dıye bende gercegı anlayınca sızı kuflu arka plan teması yapayım :füü::zuhaha: ya ben daha okumadım bıle dzıda geldı tatılden 3 aydır yoktu tarancak lıstesı hazırlıyorduk gıcıklar okumayın ya ben okumadan:kzgn::'( sen boyle seyhıme gzö koy bekle benden yunanlıyı fi tarıhınde:dil: sevgılı sevecen ömrünün kısa olmasını istemıyorsan bencede ıskenceye bırda son ver:kzgn: kımse seyhıme goz koymasın bdyı jetgıl okuyup hafızanınzdan resetleyın yoksa ben sızı resetlıcem:kzgn: ay suanda cıdden dıslerımı sıktım ay harbı seyhkopatım ya neoluyor bana:zuhaha:
Sevgili Serres, elimde şeyhli bdlerin (ne yazık ki) İngilizce'ye çevrilmiş bir-iki mangası var. Aslında anime-manga sitesinde paylaşsam mı diye uzun zamandır düşünmekteyim. Ama kişiye özel de paylaşabilirim belki (Bu arada manganın ne olduğunu bilmeyenler olabilir: Japon çizgi romanı diyebiliriz). Bilmem anlatabiliyor muyum. Okuduğun romanların çizgi roman halini görmek de ilginç oluyor doğrusu :füü:
Çok şey kaçırıyon walla ilk bunu oku süper:füü::füü: İki karakterede ayrı ayrı bayıldım Ama ama yunanlı yaa:Lv::Lv::Lv: Şu Harlequin-Beyaz dizicilere söyleyelimde serinin hepsini çevirsinler.Güzel bir seriye benziyor:Lv::Lv:
:glmsm2: hıc ızlemedım anime manga ve ılgınc eger yuklersen haber edermısın merak ettım seyhlı manga nasıl oluyormus herleguın cevırırmı bılmem ama sen boyle konustukca ben senı yunan adasındakı bır tasa yada kayaya cevırıcem:kzgn: off az kaldı bırazdan okucam basım agrıdı lıste yapma bd duzenleme kadar yoruyor zatı:kzgn: bıde sız benı cıldırtmayın seyhıme yan gozle bakanı ......:glmsm2: benzetıcem.....
İşi gücü bırak buna başlaBirde öldürdükten sonra beni yunanlı bi armatörü bahçesine göm:zuhaha:Mümkünsede armatör esmer mavi gözlü olsun:zuhaha::zuhaha: Sordum bakayım seriyi çevirecekler mi cevap bekliyorum:füü:
Tabi ki. Ne demek. Sana bir örnek vermeye çalışacağım becerebilirsem; Kitap burada paylaşıldı ancak Türkçe adını bir türlü bulamadım.