Yeniden düzenleme işini çok beğendim, bunun için de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Arşivimizde böyle net olmayan kitapların yeniden elden geçmesi, ekstra emek harcamak gibi geldiği için daha fazla teşekkürü hak ediyor bence. Sağolasın. NOT: Değişikliği yeni farkettim, alan sorumlusu olmuşsun Yakışır. Kutluyorum. Yaptığı işe bu kadar titizlenen, emek harcayan arkadaşların daha fazla söz sahibi olmalarından doğal ve doğru bir şey yok bence de
Bu ve bir önce paylaştığım kitap kuflu arşivinde yok. Ama nette açık linkleri var. Aslında emek aynı, sorun arkadaşların zorla da olsa net olmayan e-kitapları okudukları için bu kitapları tekrar insirmeye gerek duymamaları.. O nedenle pek talep görmüyorlar...ff: İkinci konuya gelince... Daha fazla söz sahibi olmak gibi bir durum söz konusu değil. Sitede arka planda sürekli yapılması gereken işler var ve bu işi yapan arkadaşların da yardıma ihtiyacı var. Paylaşımlar arttıkça işler de çoğalıyor...Bu desteği vermeye çalışıyoruz. Tabii ki sizlerin yardımı ile...:Frnds:
Gözüme birsey degisik geliyor diyorum,yeni rengini simdi farkettim sevgili Clondike.. Tebrik ve de tabii ki paylasimlarin icin cok tesekkür ediyorum..
bes alti yili anliyorum! on yillik ayriligi anlamakta zorlaniyorum!! onbes yil ayriligi aklim almiyor. Almiyorrr.. zavalli yazarlar ayni konu uzerinden uretim yaptikca! onlarda sapittilar :zuhaha: bundan sonra ayrilip tekrar karsilasmalari yirmi yila cikaricaklar diye korkuyorum :hih: hikayede olsa.. onca bosa giden yil.. hele hele ucunda birde cocuk varsa dahada sinirlenip, delleniyorum :kzgn: bakalim bu ciftin derdi neymiste onbesyil ayri kalmislar:füü: cok tesekkurler clondike:Frnds: gonlune saglik:gül:
bu kitabi okudum clondije hele adamin o zamanlar digeriyle olmak daha avantajli oldugu icin onu sucladigi simdi hayatinda kadina olan yer var diye lutuf etmesi yokmu sinir olmustum off:kzgn: tesekkur ederim emegine saglik