serracim hemen bilgilerini vereyim bizimki 34 yasinda 1.80cm boyu(hilali bilmiyorum ama bana bizim cocuk cok uzun geliyor)ela gozlu okulu turkiyede bitirdi ama uzmanligini yurt disinda tamamladi hala yurt disinda yasiyor ontorio eyaletinde(hilal icin cadoloz diyosunya laf aramizda bizimkiside pek yaman ikisinin evliligi bence muhtesem olur bizlerde kuflu ailesi olarak burada takip ederiz)bir de bu hafta sonu gorustuk o zaman farkettim sakaklarinda azicik beyazlar baslamis hatta dalga gectim yaslaniyosun saclar beyazlamis diye ,simdilik bu kadar roman gibi oldu co yazmisim yine gorusuruz bu konuda
hmm kır saclı hafıften meslek yerınde boy posta bızım catlak hilalimizi kabul edermı acep:füü: ıkı yaman delı ıyı anlasır bol bol eksınlarını seyrederız ıyı fıkır aslında onlardan ilham alır bd yazarız
Serra canicim:canim: Gönlüne saglik:gül: Bu kizcagiz bana kalirsa adami 404 ile yapistirmis gibi baglayacak kendine:zuhaha::zuhaha: Öptüm seni hamsim:Lv: SAFAK 1
ah ne dicemi bilemiyorum:füü:neyse kalp cerrahıymış olursa doktorumuz hazıray çok çıkarcı gözüktüm alakası yoktabi ben sessiz kalmalıyım şimdi siz büyüklerim işi ele almalı önce biliyosunuzki çekingen, sus pus bi yapım var utanırım ben:füü: