İyide kardeşim bu kadar kişi tşk ediyor. hiç kimse okumuyor mu? Kitabı indirmeden peşin peşin tşk edince böyle oluyor işte. Acarken şifre istiyor.
Kusura bakmazsaniz,ayni sizin sözlerinizi kullanarak cevap vermek istiyorum...Bu kadar kisi kitabi indirmis...Ve iclerinden en az birinin kitabi okumasi, en azindan bir kere acmayi denemesi kuvvetle muhtemel...Ama bir kisiden bile sifreyle ilgili bir sikayet gelmemis... Bunu sebebi de sifrenin LINKIN HEMEN ALTINDA YAZILI olmasi... Baska hangi sebeple , linkin altina anlamsiz bir kelime yazilip ,gizleme ihtiyaci duyulabilir? Sizin farketmemis oldugunuzu varsayiyorum... Tesekkür meselesine gelince...Burada zaman ayirip emek vererek paylasim yapan hicbir arkadasin herhangi bir beklentisi yok... Yani tesekkür mesaji yazmak zorunda degilsiniz..Linki acmak icin mesaj yazmak gerekliligi esasen sadece kitapseverler arasinda bir sekilde iletisim saglamak amaclidir..Tabii eger istenirse...Genelde en temiz mesaj olarak "tesekkür" görüldügünden, kisaca tesekkür edilip gecilse de, bazi kitaplarin altinda ilginc mesaj trafigi vardir... Tesekkür edip etmemek size kalmis bir seydir... Yeterince aciklayici olduguma inaniyorum...Saygilar...