Üstteki üye ile ıssız bir adaya düşsen ne yapardın ?

'Forum Oyunları' forumunda ...... tarafından 7 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

1. bermer

bermer Well-Known Member

Hııım Zipper'le adaya düştük mü biz... oohooo... önce konuşmanın dibine vururduk 3-5 ay, sonra adayı analiz ederdik, dünya üzerinde nereye düşer, gemi,uçak neyin geçer mi diye, şişe hangi açıdan suya bırakılırsa karaya çıkar vb. hesaplardık..

Sonra icatlar yapardık, kendi kendine tavaya atlayan temizlenmiş balık, deniz suyundan içme ve sulama sistemi, yunuslara konuşma, flamingoları balık sürülerini çekmek için eğitirdik... Sinirlendiğimizde çıkışıp bağıracağımız ağaçtan adam (malzeme aynı nasılsa odun deyip baştan ağaca saygısızlık olmasın dedim... :D) adadan Küflü Tv programları yapardık, bi o yönetirdi bir ben... Ya daha çok yapacak şey var be.... :zuhaha: :zuhaha:

2. zipper

zipper quae nocent docent

Ayy bermeriim sen çok yaşa e mi,bu saatte sesli sesli güldürdün beni:D kesin organize edecek şeyler bulurduk ,o konuda üstüme yoktur,meraklıyımdır da keşfi severim ,senle keşfetmek de ayrı zevktir ustam ,ufkumu açarsın:saygilar:
    sonracıma biz bermerimle adaya düşsek muhtelif konularda 100 şıklı anketler hazırlar bol bol da gülerdik(anladın sen onu :füü:) bermerim beceriklidir,tropikal bitkileri,kumu ,palmiyesini derken romantik tarafını da ortaya çıkarır güzel bi sahil evi yapardık,kapakları özlemediğimiz sürece sorun yok,bermerle iyi anlaşırız biz öyle bir his var içimde:Frnds:

Bu Sayfayı Paylaş