üstteki üyeye iftira at!

'Forum Oyunları' forumunda Küflü Siyah tarafından 12 Tem 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Emma

Emma New Member

üstteki usaginin kim olduğunu bilmiyor ve hep polisiye okuyormuş

2. bukito

bukito Well-Known Member

üstteki küflüde takılmaktan sürekli yemekleri yakıyormuş...

3. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

bukito güzel mantı yapıyormuş ama bana çiçek almayana yapmam diyormuş

4. bermer

bermer Well-Known Member

Çitlenbikk, Taksim'deki çiçekleri haraca bağlamış..

5. bukito

bukito Well-Known Member

bermer birilerine kızdıkça avisini değiştiriyormuş...

6. bermer

bermer Well-Known Member

Yoook kızmam ki, yorumlamada hareket katıyoo değişim ve benim de hoşuma gidiyor.. ;)

Bukito, evlenmiş barklanmış ama hala oyuncak bebekleriyle evcilik oynarmış...:)

7. tantana

tantana Well-Known Member

üstteki küflüye erişilemesin diye kilit büyüsü yapmış diyorlar:füü:

8. bermer

bermer Well-Known Member

bak şimdi...resmen küfür bu.. cık cık..:hih:

Tantana 2 gündür ağzı kulaklarında dolaşıyormuş, akşama görücüye geliyorlarmış. Annesinin yanında da zıp zıplıyormuş yaşasın evimin kadını olucam diye...:zuhaha::zuhaha:

9. ekabir16

ekabir16 New Member

bermer saçlarını taramak istemediğinden kısacık kestirmiş

10. bermer

bermer Well-Known Member

Birebir doğrudur :zuhaha: Hamilelik dışında hiç uzatmadım, kuaföre gidemezsem makası elime alır kendim keserim :zuhaha:

Ekabir16, bayramda gelecek misafirlere ev yapımı diye pastaneden aldığı baklavaları sunuyormuş. Sonra da kendim yaptım, beğendiniz mi diye kurum kurumlanıyormuş...:zuhaha:

11. anonim

anonim E-kitap Müdavim

efenim bermer, bir denecik esini tango,salsa vs. yapmak icin kandirmaya ugrasmaktaymis.. fekat bi denecik koncacigi her seferinde,"tango erkek adami bozar, ya kasap havasi ya da asla, bugün git yarin gel" dedigi icin,bu tarz aviler secip koncaciginin gözüne gözüne sokmaktaymis...

12. bermer

bermer Well-Known Member

Çookk güldüm sabah sabah...:zuhaha::zuhaha: Bizim ki oyun deyince kaçar, dans etmek için bile içirmem lazım bırak kasabı,.. bir büyükten sonra belki tango da yaparız ama toplum içinde teşhircilikten kaçınma gibi kurallar da var :zuhaha::zuhaha: Tangoyu asla öğrenemeyeceğim ben...:eek:ff::zuhaha::zuhaha:

Anonim, aslında nobel edebiyat ödülünü almış ama diğmamı canlı tutmam diyerek küflüye kayıt olmuş... Ruhumu kaybetmektense halkımın içinde yaşarım dermiş...;)

13. anonim

anonim E-kitap Müdavim

eyvah desifre oldum...en son nobelimi ,ailesini bir ucak kazasinda yitiren ve ormanda kendini bulan kakadu kuslari tarafindan büyütülen kizin, medeniyete dönmesi ve ortama alismasini anlatan 9354 sayfalik romanimla kazanmistim.. adamlar , bana bir daha roman yazmama gerek olmadigini ,bendeki bu yetenekle bundan böyle yasam boyu nobel ödülüyle onurlandiriliciiimi söylediler ama ben kabul etmedim...haksizlik olmasin ..

bermer´in en sinir oldugu sey, hicbir bilgisi olmayan konularda habire fikir beyan eden tiplermis. bu yüzden kendisine kovboylarinki gibi kilifli bir kemer yaptirmis..bir yaninda merdane ,diger yaninda oklava tasirmis..sacmalayana oklavayla,terbiyesizlesene merdaneyle girisirmis.

14. bermer

bermer Well-Known Member

Süper!! yaratıcılık harika...:sak sak::sak sak: :zuhaha::zuhaha:

Kayınvalidemden ilk aldığım hediye merdaneydi bu arada.. vee amacı kesinlikle hamur açmam için verilmiş değildi... Geçen seneye kadar, 16 sene korudum onu ama bebek için hastanedeyken hain eller rahmetli köpeğime verip oyuncak edip boyutunu küçülttürerek imhaya gitmiş...:zuhaha::zuhaha:

Anonim, evde yalnızken aynalara karşı dokuz sekiz göbek atıp gerdan kıvırırmış, bir gün kapağına yakalanmış da kapak "kız bana niye böyle oynamıyon" demiş, "spor yapıyom bey!!" diye cevap vermiş :zuhaha::zuhaha:

15. anonim

anonim E-kitap Müdavim

:zuhaha: valla bu durumda beni bilen herhangi birinden alacagim tek tepki "bu ara cok uzak kaldik herhalde.. bana bak sen yoksa gizli gizli bir sey mi cekiyorsun olur??"

bermer´in tarhana vs.´ye sarmasinin sebebi aslinda yeni bir biofermantasyon üzerine calismasiymis..alinacak ürünlerin sonradan patentini alip, "disinize,kus...öhhö,sey yani her soruna iyi gelir" seklinde pazarlayarak,sektörde devrim yapmaya niyetliymis..

16. curium

curium Primus inter pares

anonim aslında geceleri ünlüleri kovalayan paparazilerdenmiş. onları bıktırana kadar izler sonunda kirli çamaşırlarını ortaya döküverirmiş. :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

17. bermer

bermer Well-Known Member

Süpersiniz, gece gece yüksek perdeli kahkahalar attım... Sizler de hep gülesiniz hayata...:)

Curium, yüksek sosyetede pek bi revaçtaymış. Bir bakla falı bakarmış, olmuşu olacağı hepiciğini bir bir anlatırmış...Şaşıp kalırmışsın, ama aynı elit sosyete Curium'dan bu aralar bayağı da korkar olmuş. Malum Anonim'le yakınlaşmışlar, özel sırlarını ona aktaracak da paparazziye konu olup çarşaf çarşaf gazetelere basılacaklarından çekinip konuşmasın diye hanlar, hamamları rüşvet diye kızcağıza teklif etmekteymişler...

18. curium

curium Primus inter pares

ablam be atasın bi beşlik bakayım falcazına vereyim yavuklundan haberler.bak bak gördüm sende bi kısmet bi kısmet maşallah maşallah tütütütütü :zuhaha::zuhaha:

sevgili bermer biricik eşiyle gecenin bi vakti gizli gizli dans kursuna gdiyorlarmış. paparaziler:Lv::Lv: yakalayıncada bir kıvırmışlar bir kıvırmışlar. ana haber bültenlerinde bile yayınlanmış. spiker bile şoka girmiş.

19. bermer

bermer Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha:
    Curium, örgü örmeyi çok severmiş ama bitirmekten hoşlanmazmış, en son ördüğü atkı 133,33 metre ile guinness rekorlar kitabına girmiş... :zuhaha:

20. bukito

bukito Well-Known Member

bermer aslında tayland lakornlarında oynayan bir oyuncuymuş... türkiye'de bu dizilerin çok seyredildiğini duyunca kamuoyu yoklaması için türkiye'ye gelip küflüye üye olmuş...ratingleri arttırmak için de durmadan bu dizilerin reklamını yapıyormuş...:zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş