üstteki üyeye iftira at!

'Forum Oyunları' forumunda Küflü Siyah tarafından 12 Tem 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. meleksi

meleksi Well-Known Member

bukitonun avisi aslında ay değilmiş..marsmışş...yaaa..

2. ekabir16

ekabir16 New Member

meleksi pilav bile yapamıyormuş.bayram temizliğini bile annesine yaptırmış

3. bermer

bermer Well-Known Member

Ekabir16, Barbie'nin Ken'ini yastığına koymadan uyayamazmış, eşi bile artık yeter hanım, ya o ya ben demiş...:zuhaha:

Bukito, beni öyle güldürdün ki sen de hep daha çok gülecek güzel günlerde yaşayasın...tayland lakornları keşfedilmemiş hazine bence... Ya daha dün adamları kendi dilinde izleyip(ingilice alt yazısı yoktu) ve de anlayıp kahkahalarla güldüm.. Wiwa Wawoon dizisi youtube da kıkırdıyorum sürekli izlerken tamam Ken yüzünden izledim kabul ama hiç pişman değilim. :zuhaha::zuhaha:

4. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

bermer yorumlarını başka birilerine yazdırıyormuş, yorum başı bir tepsi börek yapıyormuş :eek:

5. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Özgür aslında 13 yaşında imiş

6. bermer

bermer Well-Known Member

Ooo müdürler sahaya inmiş geri vitese takmak gerekmiş...:zuhaha::zuhaha:

Dayanamayacağım ama....:cool::saygilar:

Pl1 oğluna pankek hazırlarken kızmış, tavayı Özgür'e geçirmiş, bunu gören Bermer valla şahitlik yapmam diye kaçmış...:zuhaha::zuhaha:

7. curium

curium Primus inter pares

bermer hafiyeliğe özenmiş ortalıkta gizli kamera ile geziniyormuş.:zuhaha::zuhaha:

8. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

curium kitap okumayı sevmezmiş... Foruma tek giriş amacı maç muhabbetleri yapmak içinmiş :)

9. meleksi

özgür aslında çok konuşkan çok geveze bir kişiymiş..küçükken annesi baklava börek yedirerek sustururmuş..o yüzden 150 kilo olmuş..

10. curium

meleksi küflüyü sevmezmiş ama kimselere derdini anlatamadığından arada gelip takılırmış.

11. bermer

bermer Well-Known Member

Curium, karoeke yapmayı severmiş ama müşterileri kaçırdığı için mekanların kara listesindeymiş...Karaoke yapma sevdasına tutulup da mekan önüne geldiğinde bodyguardlar eşliğinde ki kapalıyız cevabıyla hep geri dönermiş...

12. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bermer iftira atmayı hiç sevmez gerçekleri söylermiş :p

13. anonim

anonim E-kitap Müdavim

pl1 bilgisayardan falan hiiic anlamazmis aslinda...hatta tek parmakla pl1 yazmasi bile 15 dakika sürermis ... bir sey lazim olunca da ogluna yaptirirmis :füü:

14. curium

anonim aslında çok ünlü bir bd yazarıymış. ancak hayranlarının baskısından bunaldığından herkesten adını saklıyormuş.

15. anonim

anonim E-kitap Müdavim

naaapiceksin kardes..anonim cartland olmak zor:zuhaha:

curium aslinda ünlü bilim kadini marie curie´nin 9.göbekten torunuymus..ama nükleer ve radyoaktiflik karsitlarinin tepkisinden cekindigi icin kimligini aciklayamiyormus.

16. meleksi

anonimin imzasındaki halay çeken adamlar aslında yüz kişiymiş..bunların bir kısmı halay sırasında kaybolmuşlar..:D

17. curium

meleksi geceleri evlerin bacalarından pencerelerinden girer. dişi çıkmış yastık altı yapmış çocukların dişlerini 3 kuruşa toplayıp takma diş olarak satarmış.:zuhaha:

18. bermer

bermer Well-Known Member

Curium, CIS Miami'ye Horatio Caine ekibine yeni kadavra uzmanı olarak katılacakmış... Kızıl saçlı afet uzman olarak rolünün hakkını vermesi beklenmekteymiş... :)

19. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

sevgili bermer dün bütün gün bayram tatlısı yapmaya uğraşmış küflüyede ikram ederim diye yorgunluktan canı çıkmış bütün gece rüyasında kendini tatlı havuzunda görmüş

hepinize mutlu, sağlıklıklı bayramlar dilerim

20. bermer

bermer Well-Known Member

Keşke doğru olsaydı, pireler uçuştu gerçi, tatlı da annem aracılığı ile komşu yaptı daha haşlayamadım bile.. ama dün 23.00 e kadar temizlikteydim, niye bu kadar çok temizlenen bir ev hiç temiz durmaz ki..:eek:ff:

Çitlenbikk, Avrupa ülkelerini içeren tura katılacakmış. Paris'te Eyfel kulesine asansör kullanmadan 1665 adet basamağını çıkarak tepeye ulaşacakmış..:zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş