üstteki üyeye iftira at!

'Forum Oyunları' forumunda Küflü Siyah tarafından 12 Tem 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. bermer

bermer Well-Known Member

yok aslında gs idi, renklerinin canlılığından yoksa alakam yok:) ama artık dünya siyah beyaz ki dediğin iftira değil gerçektir.. kızlara bile şampiyon beşiktaş diye seslenerek dalga hareketini öğretti bizim kapak...

Curium gündüz uyur gece yatmazmış, vampir özellikleri gösterdiğinden güneşe çıkamazmış. :)

2. curium

curium Primus inter pares

bu konuda anneminde şüpheleri var ne zaman yanıma gelse 'saat kaç oldu yat artık sabah kampüse gitmicen mi? şeklinde başlar. çekicem o bilgisayarın fişini ile devam eder.batarya olduğunu fark edince neymiş Allahım benim bu çilem cin tayfası gibi gezen evlat verdin diyerek kapanışı yapar. sonrada bana kahve hazırlar :D eeeee kalkmışken bi işe yarasın dimi? :füü::füü:

3. bermer

bermer Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Curiumun tırnakları çok uzunmuş, annesi çapaya göndereceğim kızım seni yevmiyen çıkar, dermiş..:zuhaha: :gül:

4. ekabir16

ekabir16 New Member

bermer komşusuyla hiç geçinemiyormuş

5. bermer

bermer Well-Known Member

Komşum yok ki... olsa da görüşemem..

İstanbul'da 3 bloğu bilirdim 16*3=48 daire kim gelmiş gitmiş, neler olmuş vb ki çalışırken çok sosyaldim, sitede 2 köpeği 3 kedisi olupta bahçede kedilere mama veren, çocuklara, süt, çikolata, oyuncak dağıtan, onlarla maç yapan, top oynayan, bangır bangır classic müzik, opera, rock, grup yorum dinleyen, haremlik selamlık yapmaya çalışan takunyacılarla kapışan, yeri geldiğinde adam döven apartman cadısıydım.. istanbul yordu beni... şimdi evimde sakin takılıyorum.. :zuhaha::zuhaha:

Ekabir16, gece saçlarını örmeden yatamazmış, bir ara Rapunzel çok kıskanmış makası almış eline kesicem.. kesicem benden uzun olamaz diye tepinip durmuş.. Masal diyarına zorla göndermişler garibi... ;)

6. alkane

alkane Well-Known Member

Bermer küflüye takılıp, çoluk cucuk evde ne varsa unutuyormuş,yaktığı yemeklerde cabası:glmsm2:

7. bermer

bermer Well-Known Member

Yemek konusunda doğru söze :saygilar: :zuhaha::zuhaha:

Alkane, uyurken çok horlarmış... :zuhaha::zuhaha:

8. ekabir16

ekabir16 New Member

bermer çocuğu yemek yemediğinde elini kolunu tutup zorla yediriyormuş.çocuğu sevmediği birşeyi yemek istemediğinde benim yediğimi nasıl yemez diye ağzına tıkıştırıyormuş

9. bermer

bermer Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Ekabir16, cimri olarak bilinirmiş..:zuhaha:

10. curium

curium Primus inter pares

o kunda çeşitli söylentiler var :füü::füü:

bermer vampirleri çok severmiş. geceleri tenha sokaklarda arar dururmuş.:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

11. meleksi

meleksi Well-Known Member

curiumun adı aslında kurumlu kamuranmış..kurum da siyah sobanınkiymiş..yaa..ama sanki kurumlu değilmiş gibi kurumkurum kurulurmuş..

12. anonim

anonim E-kitap Müdavim

meleksi hic tekerleme tekerleyemezmis..cocukken "hadi kizim bir tekerleme tekerle teyzene de görsün" diye o kadar zorlamislar ki en büyük kabusu bu olmus...hatta simdi nerede bir berber görse "bir berber bir berbere bre berbere gel beraber berberistanda bir berber dükkani acalim" dememek icin ardina bakmadan kacarmis..

13. bermer

bermer Well-Known Member

Yok canım benim Karpatya'lım var, ruh eşimle ava çıkıyoruz... :zuhaha::zuhaha:
    (dark serisini oku!!!!:$)

Curium, tiyatro da çekirdek yemeyi severmiş..;)

14. ekabir16

ekabir16 New Member

bermer var ya eşini çok kıskanırmış . evden çalış işe gitme diyormuş .bir keresinde eşini takip bile etmiş

15. bermer

bermer Well-Known Member

Anonim, geçen ramazanda davulcuyu kovalamış, adam ritimle çalmamışmış, üstelik pencerenin altında uzun uzun çalarmış...Ramazanın son haftası davulcu Anonimin evinin çevresine 500 metreden fazla yaklaşamamış...:zuhaha::zuhaha:

16. bermer

bermer Well-Known Member

Hay Allah, üstekini yakalayacağım bu kez:zuhaha::zuhaha:

Evet kıskancım...Takip etmem, ettiririm :zuhaha:

Ekabir16, sarımsak yedikten sonra gelen misafirleri öpmeyi severmiş..;)

17. anonim

anonim E-kitap Müdavim

:zuhaha: Ben degil ama rahmetli dedemin o dedigini yapmisligi vardir.. Genetik olarak ona benzemissem, bende de o potansiyel olabilir zannimca…:füü:
    Bermer savas acmis efenim..kime mi??Ayilana gazoz ,bayilana limon vermek isteyenlere..neden??
    “Bayilan adama limon vererek onu ayilmaya tesvik edemezsiniz …Aksine baygin kalmaya zorlarsiniz..Asil ayilana limon vermeli ki bir daha bayilmayi aklina bile getirmesin“ diyormus:füü:

18. bermer

bermer Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha::saygilar::zuhaha:

Anonim efkarlandığında bi büyük bitirir sıradan alayına geçirirmiş...:füü::zuhaha:

19. ekabir16

ekabir16 New Member

bermerin boyu baya kısaymış platform topuklunun en yükseğini giydiği halde ferihanın çağatayın yanında kısa kaldığı gibi olduğunu düşünüyormuş

20. bermer

bermer Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha:
    1,67 normal yahu..;)

Ekabir16, ipe çamaşırları karışık asarmış, renklileri beyazlar, çoraplar, çarşaflar hiiiç farketmezmiş...

Bu Sayfayı Paylaş