üstteki üyeye iftira at!

'Forum Oyunları' forumunda Küflü Siyah tarafından 12 Tem 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ekabir16

ekabir16 New Member

bu iftira değil gerçek sayılır bir makine çorap yıkıyorum eşlerini bulmaya uğraşmadan asıyorum hele bu bayram çamaşır yıkamaktan illallah dedim.

bermer çocuklarını parka hiç götürmüyormuş yazık annesi

2. bermer

bermer Well-Known Member

İkisi de farklı saatlerde uyuyor uyanıyor teyzesi.. mesela şu anda küçük uyuyor, büyük uyanık bir saat sonra tam tersi olacak.evde beklyen olsa teker teker çıkarayım, pazarları ancak..:)

Ekabir16, takma tırnak takarmış, en kısası 5 cm.'miş... ;)

3. alkane

alkane Well-Known Member

Bermer gece yatarken hala parmağını emip kendini sallayarak uyurmuş.:pEşi görmesin diye hep ondan sonra uyurmuş

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Alkane düğün diye geldi Ankara'ya ama asıl tatil yaptı dinlendi kızları teyzelere bıraktı tüm gün gezdi tozdu Ankara'da. Vallaha görenlerin yalancısıyım:p

5. bermer

bermer Well-Known Member

Pl1, çıplak ayakla çimenlerde yürümeyi çok severmiş, en son yağan yağmurdan sonra çamurlu sularda zıplarken görülmüş, eşi Pl1'im üşüteceksin içeri gir ve ayaklarını yıka demiş, Pl1 bana ne, ben oynayacağım daha diye cevap vermiş..:zuhaha:

6. anonim

anonim E-kitap Müdavim

:zuhaha::zuhaha::Frnds:
    site yönetimi, bermer´in burada iftira atmasinin cok tehlikeli olduguna kanaat getirip,(ki tehlike kismina kesinlikle katiliyorum..zira yukaridaki iftirayi okuyunca gülmekten masamdaki dolu cay fincanini görmedim ve elimi carparak fincani devirmek suretiyle ikinci derece yanik tehlikesi atlattim) bunu engelleyecek bir formül aramaya baslamis.. olasi cözümlerden biri de ,bermer oyuna girer girmez IP´sinin tespit edilip oyun sayfasinin otomatik kapanmasiymis...bunu duyan bermer bir grup hacker´le anlasarak misilleme yapmaya hazirlaniyormus.

7. alkane

alkane Well-Known Member

Anonim arkadaşıma kesinlikle katılıyorum:D:D

8. alkane

alkane Well-Known Member

Ahhh ahhh nerde...kızlar bırak teyzelerde kalmayı düğün alış verişinde elbise denerken benimle kabinlere girdiler,:eek:ff:kilitli olanlarda sorun yokta bazıları hani şu kalın perdeliler varya onlardandı en çok sıkıntıyı onlarda yaşadım.... pofff

9. Pl1

:zuhaha::zuhaha::zuhaha: ahhhhhhhh nerde :füü:

yazın bile terliksiz basmam hiçbir yere:D

10. bermer

bermer Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha:
    Kendime not, bir daha leblebi yerken Anonim'in cevapları okuma, ağzında bir avuç leblebi ile gülerken boğulma ihtimalin yüksek:zuhaha:...
    Admin; sayfa başına ağzında, masanda yiyecek, içecek varken okuma yapma diye tehlike levhası koymalısın...:saygilar::zuhaha:
    Anonim'im, noyu ben vereyim, ama burada çok eğleniyorum, Küflü'me dokunamam ki ama face 10 kasım'a saygısızlık yapanları affetmedik...:kzgn:
    Aşkolsun, esprili takılmalar yapıyorum kız, azıcık gülmek iyidir, bir kahkaha bir pirzolaymıydı neydi, dur.. ben de niye tombiş oldum diyordum:zuhaha:
    :zuhaha:Gözümde canlandı:zuhaha: sen pantalon denemeye çalışıyorsun küçük perdeyi açıp mağazadakilere ceee yapıyor :zuhaha:

Pl1
    , Kızılay'da kapağı ile el ele göz göze geziyorlarmış, en son da romantik bir filme bilet alıp arka sıralara geçip otururken görülmüşler... :füü::zuhaha::zuhaha::gül::gül::gül:

11. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

bermer günde 2 kilo patates kızartması yiyormuş... Üstüne 2.5 litre kola yetmedigi için 1 litre ile takviye yapıyormus :)

12. Pl1

basıldık desene:zuhaha::zuhaha:

13. bermer

bermer Well-Known Member

İstesem böyle bir sıralama tekrar gelemezdi :zuhaha:bana bu fırsatı verdiğiniz için çoooook teşekkür ederim (Kıh kıh pis pis gülen ve ellerini oğuşturan smiley)

Pl1, hayırlı bir iş için kollarını sıvamış, Özgür'ün yuvasını yapacakmış...Bunu öğrenen Özgür, aranan özellikler diye bir liste yapmış...

Listeye göre kesinlikle bilgisayardan anlamamalı, Bd'nin kapağını açmamış, Aristoteles" külliyatını hatmetmiş, Dostoyevski en sevdiği yazar olmalıymış, alımlı, bakımlı, eteği belinde, iyi yemek yapan, bir oturduğunda bir sandık çeyiz yapacak kadar becerikli, cep telefonu hayatında kullanmamamış, internetin i'sini bilmemiş ve Özgür bir şey istediğinde peki bey diye cevap vermeliymiş...

Pl1 listeyi alınca eline, boşan da semerini ye demiş... :zuhaha::zuhaha:

:saygilar::saygilar::gül::gül::zuhaha:

14. Pl1

polisten kaçan Bermer karakola sığınmış bunu gören Özgür sonunda layığını buldu demiş:zuhaha::zuhaha:

15. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Üstteki haftaya perşembe, Las Vegas'ta Banderas ile evlenecekmiş. Bütün küflü düğünre davetliymiş.

16. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Bu arada böyle iftiraya can kurban.

17. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

LITTLE düğünde ismini yazmadan sahte çeyrek altın verecekmiş... :)

18. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Vay vay, akıllıcaymış.

19. bermer

bermer Well-Known Member

LITTLE, canım seni hemen Bellagio Oteli'nde özel villada ağırlamak istiyorum, içimden geldi...:Lv::zuhaha:

Pl1, nedimelerini Küflü'den seçecekmiş ve nedime elbiselerinde şeker pembesi ve patlıcan moru kumaş kullanılacakmış, Banderas'ta sağdıç olarak Özgür'ü istiyormuş...:zuhaha::zuhaha:

20. Pl1

ay kesinlikle doğru iftiralar artıkın Amerikadan bağlancam küflüye:zuhaha::zuhaha:

ama Antonio illa kilise düğünü diyor ben yok olmaz diyorum bizim geleneklerimizde kilise asla olmaz diyorum, orada çakıştık işte, Özgü'e gelince yeterki evlen ben nerede olsa Antonio'ya sağdıçlık yaparım yeterki başımdan git dedi :zuhaha::zuhaha:

Bermer kocasını takip etmeye karar vermiş ve otobüse binip öndeki taksiyi takip et demiş:zuhaha::zuhaha:

Bu Sayfayı Paylaş