üstteki üyeye iftira at!

'Forum Oyunları' forumunda Küflü Siyah tarafından 12 Tem 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

sende mi bürütüs:hih:

2. ekabir16

ekabir16 New Member

pl benim örgü şişlerimi almış emmaya yelek ,çitlembiğe atkı alkane ve bermerin çocuklarına patik örecekmiş.malum kış geldi

3. bermer

bermer Well-Known Member

Pl1, mektup yazmış almadın mı Ekabir16, düğün hazırlıklarıyla meşgulmüş, sonra da 3 aylığına balayına dünya turuna çıkacaklarmış, kırın dizini kendiniz yapın Banderas ile saadetimize engel olacak her şeye karşıyım yazmış... Haaa, gemilerinin kaptanı'da Özgür olacakmış..

Ekabir16, bu arada duydum ki en büyük hayalin şarkıcı olmakmış ama hamamda seni görüp istemeye gelmişlermişmiş de sen vazgeçmişsin, doğru mu kız?!

4. ekabir16

ekabir16 New Member

gelenek göreneklere uygun evlendim hamamda beğenme bölümü hariç.kurbanda koç ve bayramramlığım bile geldi yani.bütün mahalleli çocuğu kadını koçu görmeye gelmişti çünkü çoktandır yapılmıyordu böyle birşey.

bermer bu akşam yemek yapmamış.ben en azında tarhana ç ve makarna yaptım yani aç kalacak seninkiler

5. bermer

bermer Well-Known Member

vayyy... çoluğu çocuğu toplayıp size geliyoruz hemen, tanrı misafiri geri çevirmezsin sen hem turşu da benden :zuhaha:

Ekabir16, kitap yazacakmış, adab-ı muaşeret ihlallerinde yapılması gereken 10 hareket olacakmış adı... ;)

6. Pl1

ay çok güldüm ya sağ ol Bermer. bu arada kitapları eklerken kaptanın seyir defteri yerine Özgür'ün seyir defteri yazacağım:zuhaha::zuhaha:

7. meleksi

meleksi Well-Known Member

pelem aslında uruguayda yaşayan eski bir filipinliymiş..nereden bulmuş kufluyu..orası muamma..;D

8. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

meleksi cep telefonu kullanmazmış acil durumlarda ev telefonu kablosunu seyyar kablo ile uzatır yanında gezdirirmiş :) (kendim attım çamuru kendim inanasım gelmedi)

9. bermer

bermer Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha: offf ufak atta civcivler yesin :zuhaha: ayy çok güldüm, allahta seni güldürsün :zuhaha:

Özgür, Kaptanlıktan sonra dalgıçlığa da merak salmış. Derinlere dalıp hazine arayacakmış, kimbilir belki bi deniz kızına da rastlarım diyormuş ;)

10. meleksi

meleksi Well-Known Member

yalan..kulliyen yalan..kimse inanmasın böyle şeylere..:zuhaha:

bermer aslında mermer atölyesinde çalışan bir adammış..:D

11. bermer

bermer Well-Known Member

Hemde bıyıkları varmış, mermerci bıyıklı bermer diye bilinirmiş, :zuhaha::zuhaha:

Meleksi, gelin olduğunda beyaz atlı prensi Sergei'ne eşlik etmek için al kısrağa binmiş...
    Adalardan ovalardan düğünü duyan gelmiş, duymayan dizini dövermiş. Bir sofra kurulmuş beş bin kiş yemek yemiş, bir takı töreni yapılmış kilometrelerce kuyruk olmuş, gelin kızımız Meleksi, toplanan 4.758 kg altını Merkez bankasına Euro hesabına yatırmış... ;)

12. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

:D ay meleksi güldüm.

Meleksi aslında Kore'de yaşıyormuş ve Gangnam Style'ı söyleyen adamla kankiymiş. (adamın adı neydi ki?)

13. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Bermer'e de atalım bir iftira, bermerin kapağı meğerse Lee Jun Ki'ymiş, bermer beni de Lee Min Ho ile tanıştır.:füü:

14. ekabir16

ekabir16 New Member

little saçlarını sarıya boyatmış

15. Özgür

ekabir'in 16'sı bu sene attığı golleri simgeliyormuş ve iyi bir futbolcuymuş...

16. Pl1

Özgür asıl ismi Cevahir miş ama beğenmeyip değiştirmiş....

17. ekabir16

ekabir16 New Member

pl antonio ile aynı yaştaymış

18. Pl1

cidden öyleyim bu biraz iftira olmadı ekabir :zuhaha:

19. Özgür

pl1 ayben ile rap yaparmış eskiden, bir diss'inde çok pis laf soktuğu için gruptan atmışlar o da buralara gelmiş

20. bermer

bermer Well-Known Member

Koreli müzisyen Park Jae-sang tanınan adıyla PSY'dir.
    O çok çıtır kuzum, Jang Dong-Gun, Lee Sun Gyun veya Cha Seung-Won ile gel sen bana, kurban olayım iftirana...Lee Min Ho'dan başlar, Goong Yoo, Rain Bi ile tanıştırır, yuvanı ellerimle yaparım...:zuhaha:
    Pl1, Gaziosmanpaşa'da Banderas'ın kolunda limuzinden inip Hilton'a girerken görülmüş...:füü:

Bu Sayfayı Paylaş