üstteki üyeye iftira at!

'Forum Oyunları' forumunda Küflü Siyah tarafından 12 Tem 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. bermer

bermer Well-Known Member

Öğrendim kız... hatta resimlerim bilem var, çilekli kalpli kapağa yapmıştım ama sor sen bi, sana yapan var mı diye tey.. tey.. nerde... 2 senedir kendime dilim pasta satın alıp üzerine şamdan mum koyup iyi doğdum ben diye ağlayaraktan kutluyorum :':)'( ( yaraya parmak bastın kaldır elini smiley)

oyyy oyyy... gora gora yapıyorlardı ama neyse.. tekmede sertmiş bea.. :)

Özgür, Vosvos'unu gelin arabası yapacakmış...:füü:

2. bermer

bermer Well-Known Member

Çok pis iftira atasım var bea, en son da benim bea, nasıl olacak bakim... (pöfleyen smiley)

Bu Bermer, spor yapacağım diye ha bre temizlik yaparmış, eğil kalktan ter döker, kapağa söylenir stres atar akşam da tartıya çıkar kaç kg verdim bea diye bakarmış... (Çok pis attım yine... nasıl cevap vereceğim bakalım ?:zuhaha::zuhaha:)

3. ekabir16

ekabir16 New Member

bermere kahve içmeye gittim kapıyı açmadı.bermer ben gördüm tülün arkasındaydın

4. alkane

alkane Well-Known Member

ekabir hiç güzel kek yapamazmış,misafir gelince ev yapımı ürünler satan yerden alıp " ben yaptım" diye hava atarmış:p

5. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

alkane yok mu, onun burnu aslında estetikmiş ama herkese benim burnum hokka gibidir, diyerek hava atıyormuş. Ne kadar ayıp.

Ben hiç güzel iftira atamıyorum ya. Şuna bak. Üzülüyorum çok.

6. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

sevgili lıttlenin beyaz atlı prensi üniversitede öğretim görevlisiymiş ama lıttle henüz bunun
    farkında değilmiş

7. alkane

alkane Well-Known Member

lıttle bacım üzülme iftira konusunda benimde hiç yeteneğim yok..

8. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

ay kalbimin ritmi değişti çitlenbik.

9. çitlenbikk

alkane avatarına bu maviş gözlü delikanlının resmini kapağı kıskandırmak için koymuş kapakta yiğitliği ele vermemek için kıskandığını hiç belli etmiyormuş.

10. bermer

bermer Well-Known Member

Arkadaşlar, biliyorsunuz Çitlenbikk uzun süre yoktu forumda, soranlara tatildeydim diye cevap vermişti. Meğerse çok ünlü özel bir kişiyle tatil arkadaşlığı yapmışmış, çekilen fotoğrafları da maalesef basına sızdırılmış, yarın gazetelerde çarşaf çarşaf bu resimler yayınlanacakmış...
    (Tak... tak.. allah kuru iftiradan korusuunnn, ben bile inanacaktım :zuhaha: :zuhaha:)

11. curium

curium Primus inter pares

çitlenbikk in peşine düşende fotoları sızdıranda bermer miş karşılığındada güzel para almış şimdi evinde oturup hem gülüyor hemde yeşil yeşil dolarları havalara saçıyormuş.

artık fotolarda ne vardıysa :füü: :füü:

12. bermer

bermer Well-Known Member

Curium, Çitlenbikk'in nerede, kimle tatile gideceğini forumda konuşurken öğrenmiş, önden paparazzileri ilk yollayan da oymuş aslında, ama Bermer haber atlatmış ona.... (hahahha haha dolar yağmurundan korunmmak için şemsiye açan smiley..)

13. çitlenbikk

Bu MERMER şey pardon bermer diyecektim attı mı desteksiz atıyor yani,
    ünlüyü almıyayım almak isteyene de mani olmam hani, bermer seyahati hiç sevmem diyormuş ama ülke çapında gezmediği şehir kalmamış, yakında dünya turuna çıkacakmış kapağı ile birlikte çocukları da kayınvalideye bırakacakmış.bu gezi muhteşem olacak diyormuş

14. çitlenbikk

avatarındaki resim Curıumun kendi resmiymiş bu resme bakın şu yaşımda ne kadar şeker ve bebekler kadar temiz kalpli olduğumu anlayın diyormuş

15. bermer

bermer Well-Known Member

Çitlenbikk, hadi.. hadi beni tatile gönder, üç aylığına.. Önce.. İspanya'dan başlayıp Latin Amerika deyip Tayland, Taiwan, Kore, Japonya yapıp döneyim...:füü::füü: Araya İtalya, Fransa da mı sıkıştırsam :cool: Bu gezi gerçekten muhteşem olur :zuhaha::zuhaha:

Sevgili Çitlenbikk, az önce gördüm gazeteyi çok güzel bakıyordunuz birbirinize..:zuhaha::zuhaha: Neyse son aldığın Lamborghini ve Bugatti'nin renklerine vuruldum... Ne güzel bir gümüş grisi ve metalik mavi onlar. Ferrari'yi de sipariş vermişsin, kırmızısından...Vay diyorum, hani diyorum bunları alacak parayı nereden buldun, hayır maliye takılacak peşine, çok açılma canım diyorum...:zuhaha: (oy oyy oy iftiraya gel, yemede yanında yat smiley)

16. çitlenbikk

aman aman maliye mi gölgesinden bile geçmek istemem benden uzak dursun, zaten ordan emekliyim.inşallah sana böyle muhteşem seyahatler allah nasip eder bugün çok dizi izlediğinden başı ağrıyormuş bermerin o yüzden odasına kapanmış.

17. bermer

bermer Well-Known Member

Yok kız daha yeni izlemeye başladım :) Oda mı, o da ne, biz komün yaşam sürüyoruz, bakınız ben.. ve kenarlarım... sağda ve solda birer tane, ayrı oda mı, tuvalete bile yalnız giremiyorum yahu...anne diyeni mi istersin, bu neden ağlıyor diye çocukla içeri geleni mi, hayır, en çokta tuvalette kitap okumayı özledim be...:zuhaha:

Çitlenbikk'in Gucci'de bir miktar hissesi varmış, baba tarafından 3. göbekten akrabalık yoluyla miras kalmış...Akrabaları satalım biraz rahat ederiz derken bana kalan miras üzerinde sizin konuşmaya ne hakkınız var dermiş...

18. çitlenbikk

tembel teneke akrabalar hep hazırcı zaten, bermer sevdiklerini elleriyle bester sevmediklerini
    tekme tokat nasıl kovsam diye düşünürmüş. düşünse de bunu hiç uygulamaya koyamazmış.

19. curium

curium Primus inter pares

çitlenbikk yola çıkmış ama bi bakmış akbil bitik. hazerfan çelebi misali takmış kanatları çıkmış galata kulesine üsküdar sahilini kerteriz almış amma polisler onu bakırköyden kaçan akıl hastası sanmışlar. yakalayıp götürmüşler. derdini anlatana kadar günler geçmiş. :zuhaha:

20. ekabir16

ekabir16 New Member

curiumun evi sobalıymış soba borularını temizlerken her tarafı kurum olmuş

Bu Sayfayı Paylaş